16 / 05 / 2024

Bozkırlı inşaat adres

Bozkırlı inşaat adres

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Eken tarafından kuruldu. 

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Habıl Bagırlı tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Eken tarafından kuruldu. 

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Adana Milli Emlak Müdürlüğü'nden 15 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 15 milyon 380 bin TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Milli Emlak Müdürlüğü'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü; Konya ili Altınekin, Karatay ve Ereğli ilçelerinde 11 milyon 945 bin TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü'nden 8.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde 8 milyon 852 bin 574 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Bozkırlı inşaat adres Haberi

Bozkırlı inşaat adres

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Eken tarafından kuruldu. 

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve incelticilerinin imalatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak 2-Imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yas boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahsap, metalik, plastik iç ve dıs yüzey boyaları üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla, kiremit, seramik, çini,...