05 / 05 / 2024

Bozlar Göleti uşak

Bozlar Göleti uşak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce Uşak’ta inşa edilen Eşme Bozlar Göleti ve Sulaması tamamlandı.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uşak'ta yeni stadyum projesi meclis gündeminde!

Uşak ilinde yeni bir stadyum yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Uşak'ta iskan ruhsatı ve imar barışı ödemeleri TBMM gündeminde!

Uşak'ta belediyenin iskan ruhsatı uygulamalarına ve imar barışında tapu dairelerine yapılacak ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Göleti hakkında basın açıklaması yaptı.

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Göleti projesinde inşaat ve yürütme durdurma davalarına ilişkin açıklama yaptı. Belediye, projede inşaatlara devam edilebileceği açıkladı.

Uşak Merkez'de acele kamulaştırma!

Uşak Merkez Selvioğlu Göleti ve Sulaması işinin yapım amacıyla listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Uşak'ta acele kamulaştırma kararı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, ''Küçük Su İşleri Projesi kapsamındaki Uşak Merkez Uzundere Göleti işinin yapımı amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verdi.

Bozlar Göleti uşak Haberi

Bozlar Göleti uşak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce Uşak’ta inşa edilen Eşme Bozlar Göleti ve Sulaması tamamlandı. DSİ tarafından Uşak ili, Eşme ilçesine bağlı Bozlar Köyü, Ozarı Deresi üzerinde inşa edilen Eşme Bozlar Göleti ve Sulaması inşaatında tüm imalatlar tamamlandı. Temelden 19,20 metre yüksekliğinde tesis edilen göletin gövde tipi homojen dolgu olup, gövde dolgu hacmi ise toplam 107 bin metreküp olduğu belirtildi. 247 bin metreküp su depolanan ve yöre topraklarına bereket katacak Bozlar Göleti ile brüt 360 dekar tarım arazisinin sulu tarıma kavuşması...