22 / 05 / 2024

bozok üniversitesi acil servis açıldımı

bozok üniversitesi acil servis açıldımı

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servis ve MR Ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı...

Herkes başvurabiliyor! Yozgat Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak çok sayıda personel alıyor.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cerrahpaşa Çocuk Acil boşaltılıyor!

İstanbul depreminden etkilenen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp  Fakültesi Çocuk Acil ve Kadın Hastalıkları Bölümü'nün boşaltılmasına karar verildi…

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi Temmuz'da tamam!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin kampüs alanında yapımı devam eden Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı Araştırma Uygulama Hastanesi'nin inşaatı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından incelendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi inşaatı hızlandırılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Toplu Konut îdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımındaki gecikmeyle alakalı son durumu TOKİ Genel Merkezinde masaya yatırdı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bu yıl açılacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi bu yıl hizmete açılıyor.

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi inşaatı bitmedi!

469 puanla öğrenci alan Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi ama, mezunların büyük bölümü fakültelerini hiç göremedi. Bozok’un inşaatı sürdüğü için öğrencileri 540 puanla öğrenci alan Hacettepe Tıp’ı bitirdi.

Tekirdağ'da Afet Acil Durum Yönetimi Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ortak hizmet projesi kapsamında Afet Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı 4. toplantısı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığında gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne çocuk acil servisi inşa ediliyor!

Artan hasta yoğunluğunun ihtiyacına cevap vermek üzere Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Pendik Belediyesi'nin desteğinde yeni bir acil bölüm yapılıyor.

Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne yeni bölüm!

Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Pendik Belediyesi ve hayırsever bir işadamının katkılarıyla yeni bir acil bölüm kazandırılıyor. Yeni yapı genel acil, mevcut yapı ise çocuk acil olarak hizmet verecek.

KTÜ Tıp Fakültesi 2 ay içinde yeni acil servis binasına taşınacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük acil servisi olarak kabul edilen yeni acil servis binasının yapımı tamamlandı.

KTÜ Tıp Fakültesi Acil Servis binasının inşaatı tamamlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Acil Servisi olarak kabul edilen yeni Acil Servis binasının yapımı tamamlanırken içerisinin donanımına başlandı.

bozok üniversitesi acil servis açıldımı Haberi

bozok üniversitesi acil servis açıldımı


Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servis ve MR Ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 


Açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Milletvekili Dr. Ertuğrul Sosyal, Belediye Başkan Vekili Ali Akgül, Yozgat Eski Belediye Başkanı Yusuf Başer, Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcılarımız, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Delibaş, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Gürdal, Fakülte Dekanlarımız, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Kurdela kesimi öncesi bir açıklama yapan BÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin her geçen gün gelişip büyüdüğünü belirterek, birçok tetkikin Yozgat’ta sadece üniversitemizde yapılıyor olmasının ayrı bir mutluluk verdiğini söyledi....