02 / 05 / 2024

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi inşaatı hızlandırılacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi inşaatı hızlandırılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Toplu Konut îdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımındaki gecikmeyle alakalı son durumu TOKİ Genel Merkezinde masaya yatırdı.




Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Toplu Konut îdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımındaki gecikmeyle alakalı son durumu  TOKİ  Genel Merkezinde masaya yatırdı. Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey'den de bilgi alan Akgül, TOKİ Başkanı Turan'dan inşaatın hızlı bir şekilde bitirilmesi konusunda söz aldı.

 

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkam Abdulkadir Akgül, TOKİ Başkanı M. 

Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek Yozgat'ta yapımı devam eden TOKİ inşaatları ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. 


BOZOK ÜNİVERSİTESİ İÇİN ÖZEL İLGİ


Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımının gecikmesi sonrası harekete geçen Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkam Abdulkadir Akgül, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek konuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Akgül, 'Bozok Üniversitesi Ak Parti iktidarımızın en önemli hizmetlerinden birisi. Bugün 15 bini aşan öğrencisiyle büyüme ve gelişimini tüm hızıyla sürdürüyor. 


Mevcut fakülteleri ve yeni kurulum onayı alman Hukuk Fakültesi gibi önemli fakültelerle Bozok geleceğe yürüyor. Şimdilerde Tıp Fakültesi binamızda gün sayıyor. Bir gecikme söz konusu olmuş. Konuyla ilgili son bilgiyi Rektörümüzden aldıktan sonra bizzat TOKİ Başkanımızla görüştüm. Kendisinden en kısa zamanda bitişi konusunda söz aldık. İlgisine teşekkür ediyorum' diye konuştu. 


İleri Gazetesi



Geri Dön