03 / 05 / 2024

boztepe towers projesi

boztepe towers projesi

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, tu-rizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti. Boztepe Tovvers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap edec

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

AB Grup Bayrak Towers Projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje AB Grup tarafından hayata geçirilecek. AB Grup Bayrak Towers Projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

AB Grup Bayrak Towers projesi yeni yılda satışta!

AB Grup Holding yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. Bayrak Towers projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Projenin 2016 yılının başında satışa çıkması hedefleniyor.

Elmar Yapı Elmar Towers projesi!

Elmar Yapı Elmar Towers projesi 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan proje 15 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak.

Trabzon Boztepe Towers'da fiyatlar 85 bin TL'den başlıyor!

Papillon Tur tarafından hayata geçirilen Trabzon Boztepe Towers projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve villa katlarından oluşuyor. Trabzon Boztepe Towers'da fiyatlar 85 bin TL'den başlıyor.

Trabzon Söğütlü Towers Projesi!

Trabzon Söğütlü Towers Projesi Trabzon 'un Akçaabat ilçesinde inşa ediliyor. Trabzon Söğütlü Towers Projesi 11 bin metrekare alan üzerinde Aydur İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Akçaabat Aydur Söğütlü Towers teslim tarihi!

Trabzon Akçaabat ilçesi Söğütlü bölgesinde yükselen Aydur Söğütlü Towers projesi 11 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Akçaabat Aydur Söğütlü Towers teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Aydur Söğütlü Towers!

3+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dairelerden meydana gelen Trabzon Aydur Söğütlü Towers projesi Aydur İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.

Aydur Söğütlü Towers daire fiyatları!

Birçok sosyal donatı alanını içerisinde barındıran Aydur Söğütlü Towers projesi toplamda 114 daireden meydana geliyor. Daire alanları 193 metrekareden başlayan Aydur Söğütlü Towers daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Twin Towers Projesi Samsun!

Samsun'da 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşuyor. Proje BGM2 Yapı imzası taşıyor.

boztepe towers projesi Haberi

boztepe towers projesi

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, turizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti. Şu anda Boztepe Tovvers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap etmeyi planlıyor.


Papillon Turun A grubu seyahat acentesi olarak yabancı yatırımcılar tarafından Trabzon’da kurulduğunu, zaman içinde şirketi yabancılardan satın alarak Trabzon’a kazandırdıklarım söyleyen Papillon Tur Yönetim Kurulu Başkanı Derya Öksüzoğlu, şirketin alınmasından sonra araç kiralama ve turizm alanlarında faaliyet göstermeye başladıklarını dile getirdi. Öksüzoğlu, Papillon Tur’a 2010 yılında mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini de dahil ettiklerini belirtti. Samsun dahil Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük projesi olan " 1001 Pırlanta Vadisi”nin çizimi ve mimari ta-sarımından sonra mimarisi kendilerine ait olan yap-sat konut projesi “Boztepe Towers” üzerinde çalıştıkları...