02 / 05 / 2024

boztepe towers trabzon

boztepe towers trabzon

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, tu-rizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti. Boztepe Tovvers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap edec

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Söğütlü Ak Towers ev fiyatları 2017!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Ak Towers Söğütlü projesi Trabzon'un Söğütlü bölgesinde yükseliyor. İşte, Söğütlü Ak Towers ev fiyatları 2017...

Trabzon Ak Towers Söğütlü fiyatlar!

Trabzon Ak Towers Söğütlü fiyatları 108 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ak Towers projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Söğütlü Towers Aydur İnşaat fiyatları!

Söğütlü Towers Aydur İnşaat fiyatları 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Söğütlü Towers Trabzon'da teslimler yıl sonunda yapılacak...

boztepe towers trabzon Haberi

boztepe towers trabzon

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, turizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti. Şu anda Boztepe Tovvers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap etmeyi planlıyor.


Papillon Turun A grubu seyahat acentesi olarak yabancı yatırımcılar tarafından Trabzon’da kurulduğunu, zaman içinde şirketi yabancılardan satın alarak Trabzon’a kazandırdıklarım söyleyen Papillon Tur Yönetim Kurulu Başkanı Derya Öksüzoğlu, şirketin alınmasından sonra araç kiralama ve turizm alanlarında faaliyet göstermeye başladıklarını dile getirdi. Öksüzoğlu, Papillon Tur’a 2010 yılında mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini de dahil ettiklerini belirtti. Samsun dahil Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük projesi olan " 1001 Pırlanta Vadisi”nin çizimi ve mimari ta-sarımından sonra mimarisi kendilerine ait olan yap-sat konut projesi “Boztepe Towers” üzerinde çalıştıkları...