10 / 05 / 2024

Bozüyük Belediyesi 2016 bütçesi

Bozüyük Belediyesi 2016 bütçesi

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 2’nci bileşimi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. 2016 yılı belediye gelir ve gider bütçesi 71 milyon TL olarak belirlendi.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

TOKİ Bilecik Bozüyük teslim dönemi sona erdi!

TOKİ tarafından Bilecik-Bozüyük’te inşa ettirilen konutların teslim işlemleri 30 Eylül 2016 tarihinde başlamıştı, projede konut teslim dönemi bugün sona erdi.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında 59 adet konutu satışa sunuyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Haziran ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankalara yapılabiliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu başvurusu!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu başvurusu 10 Haziran 2016 Cuma günü başlayacak. Ev fiyatlarının 74 bin 352 TL'den başladığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Ev fiyatlarının 108 bin 965 TL'den başladığı projede toplamda 82 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru işlemleri 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede toplamda 59 adet daire satışta.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 59 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Bozüyük 2016 başvuruları!

TOKİ'nin, Bilecik Bozüyük 724 Adet Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında yer alan 82 standar konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bozüyük 2016 başvuruları...

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri bugün başladı. Toplamda 197 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bozüyük Belediyesi 2016 bütçesi Haberi

Bozüyük Belediyesi 2016 bütçesi

Plan ve bütçe komisyonunun kararları doğrultusunda toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile 2016 yılı belediye gelir ve gider bütçesi 71 milyon TL olarak belirlendi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu bütçe ile inşallah ilçemize hayırlı yatırımlar yapmak bizler nasip olur diyerek komisyon üyeleri ve meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca 2016 yılında su ücretlerine zam yapılmayacağı ve ulaşım konusunda da belediye olarak tüm mahallelere nasıl hizmet verilebileceğinin çalışmasının yapıldığını müjdeledi.

Toplantıda ilk olarak kasım ayı ilk bileşiminde plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen 2016 Yılı Performans Programı, belediye gelirleri tarifesi, gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesinin görüşülmesi yapıldı. Plan ve bütçe komisyonunun almış olduğu 2016 Yılı Performans Programı, belediye gelirleri tarifesi, gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesi...