08 / 05 / 2024

bozüyük imar toplantısı

bozüyük imar toplantısı

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ilk birleşiminde 28 madde konuşuldu.

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Çatalca Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısının 1'inci Birleşimi gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran'da!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Işığında İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

bozüyük imar toplantısı Haberi

bozüyük imar toplantısı


Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi.


Toplantıda, imar konularıyla ilgili yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Bozüyük'teki mevcut imar uygulamaları ile alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 1/1000 ölçekli ilave revizyon imar planında ortaya çıkan aksaklıklarla ilgili görüşmeler yapıldı. Önümüzdeki dönemde belediye meclisinde görüşülecek olan bu plana ait ilave plan hükümlerinin oluşturulması kararlaştırıldı. Vatandaşların taleplerinin doğru bir şekilde belediyeye aktarılabilmesi için mühendis ve mimarların görev ve sorumluluklarını yerine getirmeleri talep edildi. Vatandaşların imar ile ilgili işlemlerinin hızlandırılabilmesi için fenni mesul ve denetim firmalarının kanunda belirtilen süreç içerisinde daha hassas davranmaları talep edildi. Mimar ve mühendislerin soruları cevaplandırıldı.


Toplantıya...