27 / 04 / 2024

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.



Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi'nde Musapınarı mevkii ile Çağlar Kent arasında çevre yolu kenarında kalan alana yapılacak Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleşti. İhale sürecinin tamamlanan hastanenin inşaatına başlanılacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 52 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek hastane 200+50 yataklı olacak. Hastanenin bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ve Diş Protez Merkezi'de olacak. 

Yeni hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanılacağını söyleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Bozüyük Hastanesine kavuşuyor. 3 ayrı hastane derdine son verecek olan 250 Yataklı Devlet Hastanemizin Yapım İhalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından yapıldı. Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise, "Şehrimizin bir ihtiyacını daha gidermemin mutluluğunu yaşıyoruz. Bozüyük Devlet Hastanemizin bugün ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda hızla yapımına başlayacağız. Bozüyük Devlet Hastanemiz hemşehrilerime hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Geri Dön