07 / 05 / 2024

Bozüyük Süt İcradan

Bozüyük Süt İcradan

Mehmet Yaşar tarafından temeli 30 yıl kadar önce atılan Bözüyük Süt’e ait Afyon-Kütahya yolu üzerindeki fabrika icradan satışa konuldu

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Kurban Bayramı'nda hesaplarda; Asgari ücretliye zam öncesi büyük sürpriz

Milyonlarca asgari ücretli çalışanı heyecanlandıran büyük sürpriz kulislerde konuşulmaya başlandı. Temmuz ayı zammı öncesinde tüm hesaplara yatacağı söylenen tutar oldukça merak uyandırdı. İşte herkesin merak ettiği o olayın detayları...

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nde çalışmalar yeni yılda hızlanacak!

Türkiye 2018 yılında 6 bin 269 kilometre bölünmüş yola ulaştı. Kanal İstanbul, Çanakkale Köprüsü, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli, denizde ikinci havalimanı (Rize-Artvin) gibi projeler sürüyor..

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Bozüyük Süt İcradan Haberi

Bozüyük Süt İcradan

Kütahya’nın sayılı fabrikaları arasındaki fabrika için 5.9 milyon lira muhammen bedel biçildi. Fabrikanın icradan satış ihalesinin ilki 10 Temmuz’da yapılacak.


Türkiye genelinde 36 satış mağazası bulunan, toplamda 400 kadar çalışanı bulunan Bozüyük Süt’ün temelini 1984 yılında aslen Bozüyüklü olan Mehmet Yaşar atar.


Kütahya merkezde küçük bir mandırada faaliyete başlayan Mehmet Yaşar zaman içinde işlerini büyüttü.  Aile şirketi konumundaki şirket ilk işe başladığında günlük 5 ton süt işleme kapasitesi sahipti.


Mehmet Yaşar’ın yanı sıra çocukları da fabrikanın yönetiminde yer aldı.


Başlangıçta sadece beyaz peynir üreten şirket zaman içinde önemli ölçekte büyüme kaydetti.


Bozüyük Süt için dönüm noktası 2000 yılında alınan yüklü banka kredisi oldu. 20 milyon TL dolayındaki kredi ile yeni fabrika yatırımı yapıldı. Kütahya-Afyon yolu üzerindeki yeni tesis Mayıs 2005’de işletmeye alındı.


KENTİN ÖNDE GELEN...