30 / 04 / 2024

bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arası

bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arası

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Bozüyük kura sonucu listesi...

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Bilecik Bozüyük TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme imzalama tarihleri 20 Mart 2017 ve 24 Mart 2017 olarak belirlendi. Projede 10 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG sözleşme tarihleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu sözleşme imzalama tarihleri 20 Mart 2017 ve 24 Mart 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Bozüyük kura sonuçları listeleri 15 Mart 2017!

Bilecik Bozüyük TOKİ projesindeki 3 oda 1 salon 10 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bozüyük kura sonuçları listeleri 15 Mart 2017...

Bilecik Bozüyük TOKİ kura sonuçları!

Bilecik Bozüyük TOKİ projesindeki 3+1 nitelikli 10 adet konut kuralı olarak bugün satışa sunuldu. İşte, Bilecik Bozüyük TOKİ kura sonuçları...

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük'te Altgelir ve Ortagelir Grubu için hayata geçirdiği projesinde yer alan 10 konutun kurası bugün. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuç listesi...

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bozüyük TOKİ Konutları için nöbet devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen 14 adet konut için vatandaşlar banka şubesinin önünde nöbet tutmaya devam ediyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 14 konut için 3 gündür sırada bekliyorlar!

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubuna satışa sunulacak 14 konutun 6 Şubat'taki başvuruları için vatandaşlar 3 gündür banka önünde sırada bekliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 724 konutluk Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında yer alan 14 adet konut açık satışa sunulacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG 2017 başvuru!

724 konutluk TOKİ Bilecik Bozüyük AGG projesindeki 14 konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG 2017 başvuru tarihleri...

bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arası Haberi

bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arası

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Yeni yapılan TOKİ binalarına ulaşımı kolaylaştırmak ve Yenidoğan Mahallesi’ne bağlamak amacıyla açılacak olan yolun çalışmaları ekipler tarafından sürdürülürken, bölgeye yapılan iki okulunda ulaşımını kolaylaştırmak için mevcut yolda kot düşürme çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi. TOKİ binalarını şehir merkezine bağlayacak olan yolda, yol açma ve zemin düzenleme çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmaları...