22 / 07 / 2024

Bozyazı

Bozyazı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Batı Mersin olarak adlandırılan Gülnar, Bozyazı, Aydıncık ve de Anamur ilçeleri ile bağlı köy yollarında çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Softa Kalesi restore edilecek!

İmparatorlukların tarihi sığınağı "Softa Kalesi" turizme kazandırılacak. Mersin'in Bozyazı ilçesinde tarihi Softa Kalesi, restore edilecek...

Bozyazı Mango İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozyazı Mango İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şuheyp Mendi ve Cem Kaya ortaklığında kuruldu.

Mersin Bozyazı'da hazineye ait arazilerin kiralanamaması TBMM'de!

Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyet meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'deki kadastro çalışmaları TBMM gündeminde!

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Gözce ve Gözsüzce mahallelerinde gerçekleştirilen kadastro çalışmalarına ilişkin meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fatih Şen: Günübirlik ev kiralamayın!

Bozyazı Turizm derneği Başkanı Fatih Şen kayıtdışı, kaçak günübirlik ev kiraya verenleri uyardı. Şen, ''Günübirlik ev kiralayanlara da kimAnchorlik bildirimi zorunluluğu bulunmaktadır'' dedi.

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

EÜAŞ'a ait 5 hidroelektrik santrali için özelleştirme ihalesi!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santralleri özelleştiriliyor.

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

ÖİB, 5 hidroelektrik santralini özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş. Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri'nin işletme hakkını devrediyor. Özelleştirme ihalesi 24 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin Bozyazı'da asfalt çalışması başladı!

Mersin´in Bozyazı İlçesi´nde D-400 karayolu üzeri sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar trafiğe bir nebze olsun rahat bir nefes aldırırken şimdi aynı çalışmalar kuzey şeritte sürdürülüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...

Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Bozyazı Şubesi ve Bozyazı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen etkinlikle açıldı.

Bozyazı Haberi

Bozyazı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Daire Başkanlıkları’nın verdiği rapor doğrultusunda çalışma programına dahil edilen yerlerde; yol açma ve bakım çalışması ile asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


     Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Koordinasyon Daire Başkanlıklarımızın verdiği rapor doğrultusunda Batı Mersin’de çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şu anda ekiplerimiz Gülnar Bardat- Bozyazı Elmakuzu Mahalle arası yol ile yine Gülnar Kayrak Mahallesi’ne malzemeli bakım çalışmasını tamamladılar. Ayrıca Taşoluk Mahallesi’ndeki gölet çalışması devam ediyor.” dedi.


     Gülnar’a bağlı İshaklar Mahallesi, Bozyazı Dere Mahallesi ve Yarmasu Mahalleleri’ndeki sorunlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında, gerek ilçe belediye başkanlarından gerekse de koordinasyon daire başkanlarından bilgi aldığını kaydeden Başkan Kocamaz, “Zeyne Mahallemizde yolların bakım çalışması devam ediyor. Mahallemizde 4 km daha malzemeli bakım yapıldı....