08 / 05 / 2024

BR İnşaat nerede

BR İnşaat nerede

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Burhannetin Bağış tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Çiftlik Sokak' ta kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

İnşaat sektöründe net-brüt farkını yüzde 25'i geçmemeli!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli,Türk inşaat sektöründe son 10 yılın en büyük ayıbının net-brüt farkı olduğunu söylüyor. Keçeli, bu farkı abartıp yüzde 50'lere kadar ulaştıran şirketler olduğunu ifade ediyor.

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Alkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Kıbrıs'taki müzakere süreci inşaat sektörünü olumlu etkiliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gücafer, Kıbrıs'ta devam eden müzakere sürecinin inşaat sektörünü olumlu yönde etkilediğini anlattı ve devam eden sürecin bile adadaki varlık değerini yükselttiğini açıkladı.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Burhannetin Bağış tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Çiftlik Sokak' ta kuruldu.

BR İnşaat nerede Haberi

BR İnşaat nerede

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Burhannetin Bağış tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca konusu her türlü inşaat  faaliyetleridir. Fabrika, atölye, okul, hastane, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, cami, kapalı otopark ,yol, baraj, köprü vb. yerlerin inşaatını yapabilir. Şirket ikamet amaçlı tüm binaların inşaatını yapabilir. Şirket mimarlık konusuna giren tüm faaliyetlerde bulunabilir. Şirket gayrimenkul acentesi olarak faaliyet gösterebilir. Şirket  amacını gerçekleştirmek için ihalelere katılabilir, ihale alabilir, verebilir, yurt içinde ve yurt dışında şubeler açabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkuller alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir. Şirket  konusuna giren işlerle ilgili olarak danışmanlık faaliyetlerinde bulunabilir.


BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ...