19 / 05 / 2024

BrandZoo karaköyde açıldı

BrandZoo karaköyde açıldı

Alışveriş merkezinde kaybolmadan, mağaza mağaza dolaşmadan,tek bir mekan yaratma amacıyla katlı mağazacılığın butik hali BrandZoo Karaköyde açıldı...

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Altan Kavas tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü açıldı!

Tofaş’ın insan kaynağının gelişimine verdiği önemden yola çıkarak hayata geçirdiği Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü ve yeni sosyal tesisleri açıldı.

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Mamak'taki Hasan Altın Ortaokulu açıldı!

15 Temmuz'da darbe girişimine karşı sokağa çıkarak şehit düşen Hasan Altın'ın ismi Mamak General Zeki Doğan Mahallesi'nde yaptırılan okula verildi. Şehidin isminin verildiği Hasan Altın Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Şanlıurfa Karaköprü kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı!

ŞANLIURFA’da merkez İlçe Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi'nde yaptırılan kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı. Semt pazarının açılış törenine; Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Ektur Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ektur Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karaköy Şubesi, İsmail Ekşioğlu Şube Müdürlüğü'nde 40 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Beyoğlu, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi'nde açıldı.

BrandZoo karaköyde açıldı Haberi

BrandZoo karaköyde açıldı




BrandZoo, Karaköy Mumhane Caddesi'nde yerini aldı. Tuba Alkan, Gül Özberk, İris Kahyaoğlu ve Birçim Akfırat ortaklığıyla kurulan BrandZoo ile Karaköy'de büyük bir değişim başladı. BrandZoo'da ayrıca tasarım özellikleriyle ön plana çıkan mayolardan saatlere, ayakkabıdan mobilyaya, çantaya kadar birçok farklı, benzersiz ve özgün ürünler...