17 / 05 / 2024

Brn Ve Esdo Yapı adres

Brn Ve Esdo Yapı adres

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tutar tarafından kuruldu. 

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Güven tarafından kuruldu.

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmet Yalçınkaya imzasıyla kuruldu.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bayram Dülye tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

BRN Mimarlık akıllı otopark tasarlıyor!

BRN Mimarlık’ın tasarladığı İzmir Otomatik Otopark, insansız mekanik kurgunun tasarıma yansımasını estetik bir dille vurgularken, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle ve kent dokusuna olan uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Ersoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Brn Ve Esdo Yapı adres Haberi

Brn Ve Esdo Yapı adres

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- İNŞAAT : a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yaparak kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...