03 / 05 / 2024

brn yatak Discovery modeli

brn yatak Discovery modeli

Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatakları, AR-GE çalışmaları sonucu sıcak yaz geceleri uykuda terleme sorunu yaşayanlar için geliştirdiği Discovery Yatak ile yüzde 100'e yakın başarılı sonuç aldı...

250 bin yatak kapasiteli KYK yurtları geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim KYK Genel Müdürü Aksu, Türkiye genelinde 475 bin 702 yatak kapasitesine ilave olarak projelendirilen ve inşaatı devam eden 250 binlik ek kapasitenin hizmete açılması için gün sayıldığını bildirdi.

95 bin yatak kapasiteli hastane 2018 sonuna kadar tamam!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: "Türkiye, 2018 yılı sonu itibariyle toplam 95 bin yatak kapasiteli hastane ve fiziki mekan dönüşümünü büyük oranda tamamlamış olacak" dedi.

İşte şık ve ucuz yatak başlığı modelleri!

Hem farklı hem şık hem de ucuz yatak başlığı isteyenler için en farklı modeller ilgi çekiyor. İşte en tasarruflu ve ilginç o modeller...

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaatı devam ediyor!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Bizim yaptığımız hastane sayımız 230'un üzerinde ve 40 bin yatak kapasitesinin üzerinde olan inşaatlarımız devam ediyor. 40 bin yatak kapasiteli hastaneler, 2016-2017 sonu itibariyle hizmete girmiş olacak." dedi.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

Kütahya'da 250 yatak kapasiteli termal otel açıldı!

Kütahya'da işletmeciliği belediyenin iştiraki olan şirket tarafından yapılacak olan 250 yatak kapasiteli termal otelin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Saraçoğlu, Türkiye’deki 65 termal bölgesinin 9 tanesinin Kütahya’da olduğunu söyledi.

30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçleri tamamlandı!

Kamu-özel işbirliğiyle 30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçlerinin tamamlandığını Müezzinoğlu, sadece kamu kaynakları kullanılarak da 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaat ve ihale süreçlerinin devam ettiğini söyledi.

YDA Holding projelerindeki yatak kapasitelerini iki katına çıkarmayı hedefliyor!

5 bin yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bir altyapı holdingi kuracağız ve halka arz edeceğiz" dedi.

2018'de 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacak!

Vatan ve Milliyet gazetelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2018 yılı içerisinde 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacağını söyledi ve “Türkiye dönüşümü yakaladı” diye ekledi.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

Doğtaş Norway ile yatak odalarında sadelik!

Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor. Norway Yatak Odası, estetiği ve konforu evlere taşıyor.

Doğtaş Norway Yatak Odası sadeliği ve şıklığı evlere taşıyor!

Modern tarzıyla alışılagelmişin dışına çıkan Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor.

brn yatak Discovery modeli Haberi

brn yatak Discovery modeli


Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatakları, AR-GE çalışmaları sonucu sıcak yaz geceleri uykuda terleme sorunu yaşayanlar için geliştirdiği Discovery Yatak ile yüzde 100'e yakın başarılı sonuç aldı.


BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, blue jelli katman ve özel kesim visko elastik süngerin vücuda uygulanan basıncı en aza indirerek, kan dolaşımını düzenlediğini ve olası eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olduğunu kaydetti. Bundan yola çıkarak Türkiye ve özellikle ihracat yaptıkları sıcak iklime sahip ülkeler için Discovery Yatak’ı geliştirdiklerini belirten İlter, “Bu yatakta iç malzemenin yanı sıra çok özel iki kumaş kullanıldı. Yatak çevresinde kullandığımız özel 'Spacer' kumaş yatak içersinde sürekli bir hava sirkülasyonu yaratarak nem barındırmıyor ve ürünün ömrünü uzatıyor. 'Clima Cool' kumaş ise nem ve ısı...