08 / 05 / 2024

BRN Yatak satış

BRN Yatak satış

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı..

ŞOK Market'te araç içi yatak 499 TL'ye, süpürge 179 TL'ye, kompresör 299 TL'ye düştü! ŞOK 22 Temmuz aktüel kataloğu

ŞOK Market indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, araç içi yatak 499 TL'ye, süpürge 179 TL'ye, kompresör 299 TL'ye satılacak. İşte diğer ürünler ve indirimli fiyat listesi...

BİM'de çamaşır kurutmalığı 249 TL, ütü masası 449 TL, katlanır yatak 399 TL! BİM kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 2 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 2 Aralık kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, ütü masası 449 TL, katlanır yatak 399 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte BİM 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakkari Merkez'de 55.3 milyon TL'ye satılık otel binası!

Hakkari İl Özel İdaresi, Hakkari'nin Merkez ilçesi Merzan Mahallesi'nde yer alan 50 odalı ve 120 yatak kapasiteli otel binasını satıyor...

Şok'ta katlanır yatak şimdi satışta! Bayrama özel sakın kaçırmayın! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Şok, bayramın gelmesiyle beraber artacak yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi! Şok'ta bayrama özel katlanır yatak şimdi satışta! Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

George ve Amal Clooney'nin evinin yanındaki daire 4,95 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü ismi George Clooney ve eşi Amal Clooney'nin yaşadığı konutun bitişiğindeki iki yatak odalı ev 4,95 milyon dolara satışa sunuldu.

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Teksas'taki Darth Vader Evi 4.3 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Ünlü Star Wars filmlerindeki Darth Vader Evi 4,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Amerika Teksas'ta konumlanan konutta 4 yatak odası ve 5 banyo yer alıyor.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

İngiltere'deki kilise ev 400 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde Cold Hanwort Köyü'nde bulunan kilise ev 400 bin sterline satışa çıkarıldı. Kilise evin 3 yatak odası, 2 banyosu bulunuyor. 

Jamie Dornan Hollywwod Hills'teki evini satıyor!

Kuzey İrlandalı oyuncu Jamie Dornan Hollywwod Hills'teki evini 3 milyon 195 bin dolara satışa çıkardı. Mimarlık harikası evin üç yatak odası ve üç banyosu bulunuyor. 

BRN Yatak satış Haberi

BRN Yatak satış

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile girişim sermayesi şirketi The Abraaj Group ise yatak ve uyku ürünleri üreticisi BRN Yatak'ın azınlık hisselerini satın aldı. EBRD'den yapılan yazılı açıklamada, EBRD ve Abraaj'ın, grup bünyesindeki Anadolu Girişim Sermayesi Fonu aracılığıyla, şirkete ortak öz sermaye yatırımı yapacakları ifade edildi. Çinli şirketler Osmangazi Elektrik Dağıtım ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış'ın yüzde 75'ini dolaylı yoldan 384.6 milyon dolara satın almak için anlaştı. Açıklamada hisselerin Dedeli Yatırım ve diğer hissedarlardan alınacağı belirtildi.


ANADOLU'YA ODAKLANDI 

Merkezi Kayseri'de bulunan BRN Yatak'a sağlanan finansman ile şirketin perakende kolunun geliştirilmesi ve üretiminin arttırılması planlanıyor. Açıklamada, Anadolu Girişim Sermayesi Fonu'nun, Anadolu'nun...