29 / 04 / 2024

BRN Yatakları kanadalı ortak

BRN Yatakları kanadalı ortak

Kayseri Serbest Bölgede kurulu BRN Yatakları, doğal ve organik uyku ürünleri üretimi konusunda dünyada önde gelen Kanadalı firma ile üretim ve satış konusunda lisans anlaşması imzaladı...

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Yavuz Ağıralioğlu: Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek ciddiyet lazım!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek, daha önce verilmiş imar, iskan izinlerini kaldırıp güvenli bölgelerde insanların yaşamasını temin edebilecek bir ciddiyet lazımdır" dedi...

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akçaabat'ta 30 yıl sonra dere yatakları yine yapılarla doldu!

Karadeniz Bölgesi her yıl sel ve heyelan afetleri ile karşı karşıya kalıyor, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 30 yılda, dere yataklarının üzeri ve çevresine yeni binalar inşa edildiği görüldü.

Karadeniz'de dere yataklarındaki yapılaşma tehlikesi!

Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli yağışların etkisiyle oluşan can ve mal kayıplarına neden olan sel ve heyelanlar, dere yatakları üzerine ya da kenarına inşa edilen yapı tartışmalarını gündeme getirdi.

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tutar tarafından kuruldu. 

Kanadalı Robert Bezeau plastik şişelerden ev inşa etti!

Çevreye zarar veren ve doğada milyonlarca yıl kaybolmayan plastik atıklar, Kanadalı Robert Bezeau tarafından evlere dönüştürülüyor.

Dere yataklarındaki yapılaşmalara geçit yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dere yataklarındaki yapılaşmayla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Kurum, kaçak yapılaşmalara müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

BRN Yatakları kanadalı ortak Haberi

BRN Yatakları kanadalı ortak


Kayseri Serbest Bölgede kurulu BRN Yatakları, doğal ve organik uyku ürünleri üretimi konusunda dünyada önde gelen Kanadalı firma ile üretim ve satış konusunda lisans anlaşması imzaladı.


Lisans anlaşması, BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter ve Kanadalı firma temsilcisi Ralph Rossdeutscher tarafından imzalandı. BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, imzalanan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Kanadalı firma, organik yatak ve doğal yatak konusunda dünyanın sayılı firmaları arasında. Türkiye, Avrupa ve doğuda birçok ülke İran, Rusya gibi ülkeleri kapsayan önemli lisans anlaşmaları yaptık. Bu anlaşma ile hem yüzde 100 doğal yatak üretme kapasitemiz artacak hem de bizim ihracatımıza olumlu katkı sağlayacak. Ayrıca ülkemizde de uyku sektöründe doğallık dönemi ve uyku sağlığında doğal malzemelerle uyku sağlığını piyasaya sürmüş olacağız'' dedi.


İlter, doğal ve organik ürünlerin...