02 / 05 / 2024

brooklyn city ön talep

brooklyn city ön talep

Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde önemli rol oynayan Pana Yapı, yeni projesi Brooklyn City için Mart ayında ön talep toplamaya başlıyor.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Alsaleh ve Moutaz Alabbouch ortaklığında kuruldu. 

Disa City İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa City İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kurthan Gönül tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brooklyn Dream ön talep!

Brooklyn Dream ön talep süreci devam ediyor. Pana Yapı imzasını taşıyan Brooklyn Dream projesi 650 bağımsız birimden meydana geliyor.

Brooklyn City projesine Katarlı Albawakir Group ortak oldu!

Pana Yapı, Katarda yaşayan “Dünya İslam Alimler Birliği Başkanı” Yusuf El Karadavi’nin ailesine ait olan Albawakir Group ile CITY projesi için el sıkıştı. Şirket, City projesi için toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma gerçekleştirdi.

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

Pana Yapı Brooklyn City'de ön talep dönemi Mart'ta başlıyor!

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Brooklyn City Fikirtepe'de ön talep süreci Mart'ta başlıyor...

brooklyn city ön talep Haberi

brooklyn city ön talep


Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde önemli rol oynayan Pana Yapı, yeni projesi Brooklyn City için Mart ayında ön talep toplamaya başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Pana Yapı Genel Müdür Yardımcısı Yasin Ufuk ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...



1- En yeni projeniz Brooklyn Dream, projeyle ilgili bilgi alabilir miyim?


-Brooklyn Park'ın satışlarını bitirdik, Brooklyn Life'ın ruhsatını aldık, son 35 dairemizin satışları sürüyor. Dream projesinde ön talepler devam ediyor, yıkımları tamamladık, hafriyat yapıyoruz, şu an projelerimiz bakanlığa geçti ruhsatta son aşamadayız, Şubat sonuna kadar ön talep almaya devam edeceğiz Mart ayı itibariyle de lansman dönemine geçeceğiz.



2-Brooklyn Dream'in fiyatları ne kadar?


Ön talep fiyatlarımız  6500-7500 TL arasında değişiyor. Biz çok fiyat telaffuz etmeyi sevmiyoruz, projenin fiyatıyla satılmasını çok tercih etmiyoruz .



3-Brooklyn Life ve Brookyn Dream ne zaman...