28 / 04 / 2024

Brooklyn City projesine Katarlı Albawakir Group ortak oldu!

Brooklyn City projesine Katarlı Albawakir Group ortak oldu!

Pana Yapı, Katarda yaşayan “Dünya İslam Alimler Birliği Başkanı” Yusuf El Karadavi’nin ailesine ait olan Albawakir Group ile CITY projesi için el sıkıştı. Şirket, City projesi için toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma gerçekleştirdi.



Türkiye’nin gayrimenkul alanındaki lider kuruluşlarından PANA Yapı ile Katarlı Albawakir Group, Fikirtepe’de buluştu. Pana Yapı ile Albawakir Group, Fikirtepe’deki 828 ünitelik ticari ve konut projesi CITY için güçlerini birleştirdi. 200 milyon dolarlık yatırımın anlaşması, Pana Yapı ve Albawakir Group Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu bir törenle imzalandı. Projenin 3 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.


Türkiye’nin en önemli kentsel dönüşüm proje alanı olarak kabul gören Fikirtepe Bölgesinin en büyük yatırımcısı ve proje geliştiricisi olarak bilinen Pana Yapı, Fikirtepe’ye Katar’ın dev firmalarından Albawakir’i City projesinin ortaklığı ile getirerek hem sektöre hem de Fikirtepe’ye önemli bir katkı daha sağlamayı hedefliyor.


Son dönemde hayata geçirdiği elit projelerle gayrimenkul sektörünün örnek markalarından birisi haline gelen PANA Yapı, Katarlı ortağı ile hayata geçireceği CITY projesinin dışında şu anda Fikirtepe’de toplamda 1.812 daire ile 108 adet ticari üniteden oluşan Brooklyn Park, Brooklyn Life ve Brooklyn Dream projelerinin yapımına da devam ediyor. 


Web: http://www.panayapi.com/projeler/brooklyn-city/


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


İstanbul'un en önemli pilot kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe bir kez daha yabancı yatırımcıyı çekti. Fikirtepe’de gerçekleştirdiği Brooklyn markalı projeleriyle tanınan Pana Yapı, Katar’da yaşayan Dünya İslam Alimler Birliği Başkanı Yusuf El Karadavi’nin ailesine ait olan Albawakir Group ile City projesi için el sıkıştı. Pana Yapı ile Albawakir Group, Fikirtepe’deki 828 üniteden oluşan ticari ve konut projesi City için güçlerini birleştirdi.


3 yıl içinde bitecek

200 milyon dolarlık yatırımın anlaşması, Pana Yapı ve Albawakir Group Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu bir törenle imzalandı. City projesinin 3 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Pana Yapı, yeni ortağı Katarlı Albawakir Group ile birlikte hayata geçireceği City projesinin dışında halihazırda Fikirtepe’de toplamda 1.812 daire ile 108 adet ticari üniteden oluşan Brooklyn Park, Brooklyn Life ve Brooklyn Dream projelerinin yapımına devam ediyor.  


Vatan 



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Türkiye'nin gayrimenkul alanındaki lider kuruluşlarından PANA Yapı ile Katarlı Albavvakir Group, Fikirtepe'de buluştu. Pana Yapı ile Albavvakir Group, Fikirtepe'deki 828 ünitelik ticari ve konut projesi CITY için güçlerini birleştirdi 



TÜRKİYE'NİN en önemli kentsel dönüşüm proje alanı olarak kabul gören Fikirtepe Bölgesinin en büyük yatırımcısı ve proje geliştiricisi olarak bilinen Pana Yapı. Fikirtepe'ye Katarın dev firmalarından Albavvakir'i City projesinin ortaklığı ile getirerek hem sektöre hem de Fikirtepe'ye önemli bir katkı daha sağlamayı hedefliyor. Son dönemde hayata geçirdiği elit projelerle gayrimenkul sektörünün örnek markalarından birisi haline gelen PANA Yapı. Katarlı ortağı ile hayata geçireceği CITY projesinin dışında şu anda Fikirtepe'de toplamda 1.812 daire ile 108 adet ticari üniteden oluşan Brooklvn Dream projelerinin vaBrooklyn Park. Brooklvn Life ve pımına da devam ediyor.


Milat


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


KÖRFEZ sermayesinin İstanbul’daki gayrimenkul yatırımlarına olan ilgisi devam ediyor. Kentsel dönüşümün projeleri ile bilinen Fikirtepe’de, Brooklyn zincirini hayata geçiren Pana Yapı, Katarlı Albawakır-Grup  ile serinin dördüncü projesi ‘City’ için el sıkıştı.


Toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma, Katarlı şirketin Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımı oldu. İki şirket Fikirtepe’deki 828 ünitelik ticari ve konut projesi City için güçlerini birleştirdi. Anlaşma, Pana Yapı ve Albawakir Group Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu bir törenle imzalandı. Pana Yapı’nın Fikirtepe’de toplamda 1.812 daire ile 108 adet ticari üniteden oluşan projelerine devam ediyor.


Hürriyet


Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı 


PANA Yapı, Albavvakir Group ile City projesi için el sıkıştı. Kentsel dönüşümün marka üslerinden biri haline gelen Fikirtepe'de, Brooklyn zincirini hayata geçiren Paııa Yapı, 

828 ünitelik City projesi için toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşma, Katarlı şirketin Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırımı oldu. Projenin 3 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Pana Yapı, Katarlı ortağı ile hayata geçireceği City projesinin dışında şu anda Fikirtepe'de toplamda bin 812 daire ile 108 adet ticari üniteden oluşan Brooklyn Park, Brooklyn Life ve Brooklyn Dream projelerinin yapımına da devam ediyor.


Sabah 



Geri Dön