29 / 04 / 2024

Tanju Çolak, Kuşadası'ndaki konut projesine ortak oldu

Tanju Çolak, Kuşadası'ndaki konut projesine ortak oldu

Tanju Çolak, Ege Mahallesinde yapımına başlanan ve şu ana kadar yüzde 40´ı tamamlanan 1004 konutluk projeye ortak oldu



Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray futbol takımının kaptanı Arda Turan´ın yetenekli bir oyuncu olduğunu, ancak kendisinin Arda´ya hiçbir zaman "yıldız" demediğini söyledi.

Aydın´ın Kuşadası ilçesinde 104 konutluk bir projenin yapımına ortak olan Çolak, projenin tanıtım toplantısında gazetecilerin spor gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

Arda Turan´a İspanya´nın Atletico Madrid kulübünden gelen teklife ilişkin bir soru üzerine, bu teklifin pek inandırıcı olmadığını savunan Tanju Çolak, şunları söyledi:

"Ben şaşırıyorum. Çünkü Arda, Galatasaray´ın yıldızı ama ben hiçbir zaman yıldız demedim, yetenekli. Benim için yıldız, skor tabelasını değiştirendir, takımına maç kazandırandır. Arda yetenekli ama kiloları var. 2-2,5 kilo fazlası var. Adaleli bir vücut bekliyordum, ama Eskişehirspor maçında formasını çıkarınca öyle olmadığını gördüm. Bana göre yazılı ve görüntülü basında çıkan transfer haberi düpedüz asparagas. Koskoca İspanyol takımı, Arda´yı son dakikada faks çekerek istiyor. Bunun öncesi yok mu? Bu kadar kolay mı bu işler? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bir futbolcu almak için aylarca çalışıyor, temas kuruyor, yazışıyor, mailleşiyor, parada anlaşamıyorlar ama bizim Arda´ya dün son dakikada 13 milyon avroluk bir teklif geliyor. Tartışılır. Ben gülüyorum. Böyle şeylerle Türkiye´de yaşayan ve bu gazeteleri okuyan insanları kandırmalarının doğru olmadığını düşünüyorum."

Tanju Çolak, Fatih Tekke´nin Beşiktaş´a transferine şaşırdığını belirterek, "Galatasaray için geldiği söyleniyordu, ancak kazanan taraf Beşiktaş oldu" dedi.

Türkiye´nin ev sahipliğinde yapılan Dünya Basketbol Şampiyonası´na ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çolak, "12 dev adam başarıyla yoluna devam ediyor. 12 dev adam çok güzel mücadele ediyor, gururumuz oldular. Her akşam sabırsızlıkla maç saatini bekliyor, heyecanla da seyrediyorum" diye konuştu.

-PROJE-
Çolak, Ekşioğlu Şirketler Grubu tarafından Kuşadası Ege Mahallesinde yapımına başlanan ve şu ana kadar yüzde 40´ı tamamlanan 104 konutluk projeye ortak oldu.

Proje ile ailelere iyi koşullarda yaşam alanları sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Çolak, "Benim spor dışında ilk projem ama İzmir´de ve Kuşadası´nda yeni projeler yapabileceğimize inanıyoruz" dedi.

Ekşioğlu İnşaat Grubundan Bülent Ekşioğlu da Tanju Çolak gibi bir isimle çalışmanın ve Kuşadası´nda proje yapmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getirerek, "Ekşioğlu grubu, inşaat alanında iddialı bir firma, ama Tanju Çolak dünyada bir marka. Onunla inşaat yapmak benim için büyük bir onur oldu. Ekşioğlu, Çolak markası birleşti ve büyük bir güç doğdu" diye konuştu.
AA


Geri Dön