15 / 05 / 2024

Brooklyn Life ulaşım

Brooklyn Life ulaşım

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi 431 adet daire 14 adet ticari üniteden oluşuyor. 8 bin metrekare alanda inşa edilecek projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life projesinin temeli atıldı!

Fikirtepe’ye yeni bir ‘’Brooklyn’’ geliyor. Serisinin en yenisi Brooklyn Life’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life adasında ihaleye çıkıyor!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde yer alan ve Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkardı. İşte ihale ilanı...

Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı projede bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy Rıhtıma 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Brooklyn Park ulaşım bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy, Mandıra Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Toplam 731 daire ve 13 ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Brooklyn Park ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Brooklyn Life ulaşım Haberi

Brooklyn Life ulaşım

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek. İnşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek. 


Brooklyn Life Kadıköy'de 431 tane konut ve 14 tane ticari birim yer alıyor. Projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. 


Kadıköy Brooklyn Life Residence'de yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Pana Yapı Brooklyn Life Projesi 8 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netleşmeyen projenin 2017 yılı Haziran ayında teslim edilecek. 


Brooklyn Life satış ofisi 

Web adresi: http://panayapi.com/

Telefon: 444 80 11

Özge...