16 / 05 / 2024

Brooklyn Park bugün al teslimde öde

Brooklyn Park bugün al teslimde öde

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, yeni kampanyası ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Wonderland Eurasia bugün açılıyor!

Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.

Kocaeli Akçaray bugün hizmete açılıyor!

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor!

25 dönümlük alanda hayata geçirilen Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

Büyükçekmece Albatros Parkı bugün 4. kez satışa çıktı!

BÜYÜKÇEKMECE'deki Albatros Parkı bugün 4. kez 160 milyon lira bedelle ihaleye çıkıyor. Diren Büyükçekmece Platformu aktivistleri, ihale öncesi "Sattırmayız" paylaşımları yaptı

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Brooklyn Park’ta 60 ay 0 faizle!

Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan ve Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerine imza atan Pana Yapı’nın Brooklyn Park projesinde toplam 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor.

Brooklyn Park bugün al teslimde öde Haberi

Brooklyn Park bugün al teslimde öde

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, yeni kampanyası ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Brooklyn Park’tan ev almak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesine evlerini teslim aldıktan sonra başlayacak. 2016 sonunda teslim edilecek olan projede daire fiyatları 491 bin 832 TL den başlıyor.


Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor. 

‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’ kampanyası çerçevesinde ev sahibi olmak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesini evlerini teslim aldıktan sonra başlatacak. Böylece kirada oturan bir aile, yeni evini teslim alıncaya kadar ödeme yapmayacak. Evine taşındıktan sonra taksit ödemelerine başlayacak olan aileler, bu kampanya ile kolayca ev sahibi olma imkanına kavuşacak.  2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan...