14 / 05 / 2024

Brooklyn Park görselleri

Brooklyn Park görselleri

Brooklyn Park Fikirtepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Fikirtepe Brooklyn Park!

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde 731 adet konut ve 13 ticari ünite bulunuyor. Brooklyn Park'ta yer alan konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Fikirtepe Brooklyn Park ödemeleri!

Fikirtepe Brooklyn Park ödemeleri ile ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Kadıköy Fikirtepe'de Selimoğlu ve Pana Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Brooklyn Park daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Park fiyatları!

Brooklyn Park fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 731 adet konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Brooklyn Park projesinde banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor

Park Mavera 3 görselleri!

Başakşehir Şehir Parkı’na komşu parselde yer alan Park Mavera 3 projesi Makro İnşaat ve TOKİ ortaklığından hayata geçiriliyor. Proje 9 blokta toplam 723 daireden meydana geliyor. İşte Park Mavera 3 görselleri..

East Park Residence yeni görselleri!

Toplam 15 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte East Park Residence yeni görselleri...

Brooklyn Park’ta 60 ay 0 faizle!

Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan ve Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerine imza atan Pana Yapı’nın Brooklyn Park projesinde toplam 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor.

Brooklyn Park ile şehrin içinde bahçe teraslı yaşam!

Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu seçeneklerle yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehrin içinde bahçe teraslı yaşama olanak sağlayan Brooklyn Park’ta, en uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olmak mümkün.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta teslimler Aralık'ta!

Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

Brooklyn Park'ta Sevgililer Günü'ne özel 60 ay 0 faiz kampanyası!

Pana Yapı Sevgililer Günü’nde ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satış ofislerine davet ediyor. Brooklyn Park’tan ev almak isteyenler, devam eden ‘60 ay, 0 faiz’ kampanyası ile hayalindeki eve sahip olma imkanına kavuşacak.

Vadistanbul Park görselleri!

Ocak ayında satışa sunulması planlanan Vadistanbul Park, Vadistanbul projesinin 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. Proje konut ve ticari birimlerden oluşuyor. İşte Vadistanbul Park görselleri...

Fikirtepe Brooklyn Park'ta 491 bin 832 liradan başlayan fiyatlarla!

Pana Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği Brooklyn Park projesi için yeni bir kampanya yaptı. Buna göre projeden konut olmak isteyenler evi simdi satın alıp ödemeyi teslimde yapabilecek.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde deniz göründü!

Pana Yapı, Brooklyn Park Projesinin bitiş hedefi olan 2016 sonu teslim tarihi için yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde. Pana Yapı imzasıyla inşa edilen Brooklyn Park Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.

Ege Park Çanakkale görselleri!

Çanakkale'nin girişinde 3 fazdan meydana gelen Ege Park Çanakkale projesinde toplam 1000 konut yer alıyor. İşte, Ege Park Çanakkale görselleri!

Topkapı Beyaz Park görselleri!

Toplam 370 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Topkapı Beyaz Park görselleri!

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme bilgileri!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park projesi Fikirtepe'nin en gözde noktasında yükseliyor.

Brooklyn Park görselleri Haberi

Brooklyn Park görselleri


Selimoğlu Group ve Pana Grubu ortaklığıyla inşa ediliyor olan Brooklyn Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde yükseliyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde 940 adet daire yer alıyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Brooklyn Park Fikirtepe'de daire alanları 55 - 255 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi ile 444 80 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Brooklyn Park Fikirtepe'de 14 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal...