06 / 05 / 2024

Brooklyn Park fiyatları!

Brooklyn Park fiyatları!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Brooklyn Park fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 731 adet konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Brooklyn Park projesinde banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor



Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Brooklyn Park fiyatlarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Selimoğlu ve Pana Grup ortaklığında inşa edilen Brooklyn Park projesi toplam 731 adet konut ve 13 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde tasarlandı.


Brooklyn Park ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Detaylı bilgi için Brooklyn Park satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Brooklyn Park fiyatları!

Brooklyn Park fiyatları kapsamında 1+1 daireler için 379 bin TL'den, 2+1 daireler 556 bin TL'den, 3+1 daireler ise 786 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Brooklyn Park sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası bulunuyor.


Fikirtepe Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Brooklyn Park Fikirtepe adres: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/


projeye sor



Geri Dön