30 / 04 / 2024

Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar?

Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar?

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 406 bin 704 TL'den başlangıç gösteriyor deniliyor. İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe'de inşa edilen projede, 731 adet daire mevcut...



Toplam 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


30 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanan Brooklyn Park teslimleri zaman sorusuna Ocak 2017 cevabı veriliyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor. 


Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak dairelerin fiyatlarının konum, kat ve tipe göre değiştiğini söylemek mümkün. Projede, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, peyzaj alanları gibi imkanlar bulunuyor. 


Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar?


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Brooklynpark nerede sorusuna İstanbul Kadıköy Fikirtepe cevabı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Selimoğlu-Pana Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Selimoğlu Brooklyn Park fiyatları ne kadar sorusuna 406 bin 704 TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. Proje,  731 tane daire ve 13 tane ticari birimden oluşuyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi:

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön