02 / 05 / 2024

Brooklyn Park selimoğlu group

Brooklyn Park selimoğlu group

Brooklyn Park 'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Satış süreci devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Brooklyn Park ödeme tablosu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa edilen projede 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Selimoğlu Çengelköy Park Evleri Boğaziçi Köprüsü 'ne 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Brooklyn Park ne zaman teslim?

Selimoğlu Group ve Pana Yapı imzası ile yükselen Brooklyn Park Evleri toplam 731 adet konuttan meydana geliyor. Peki Brooklyn Park ne zaman teslim?

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme bilgileri!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park projesi Fikirtepe'nin en gözde noktasında yükseliyor.

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu-Pana ortaklığında ilk ruhsat alınan ve geçen hafta atılan temelden sonra katların çıkmaya başladığı Brooklyn Park Projesinde arsa sahiplerinin daire taksimatları yapılıp herkesin alacağı bağımsız bölümler belirlendi...

Brooklyn Park'ın temeli atıldı!

Selimoğlu İnşaatın anlaştığı 12' ler Camisi arkasındaki adasında ilk önce Pana Yapı ve en nihayetinde geçen hafta bir Arap yatırımcıya satışını gerçekleştirerek ortak olduğu Brooklyn Park projesinde işler hızlandı, ilk temel betonları atılmaya başlandı.

Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu'nun hisselerini yabancı ortağa satma haberlerinin ardından Kadıköy Belediyesi'nden de imza atma girişimi gündeme yeniden geldi. İşte Brooklyn Park ve Brooklyn Life Projelerinde son durum...

Selimoğlu Group'tan Arap yatırımcıya 400 milyon dolarlık satış!

Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu. Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.

Selimoğlu Group hisselerine Pana Yapı talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi'nde, Çeşme'de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48'sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Pana Yapı, Selimoğlu Group'un yüzde 48 hissesine talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Brooklyn Park projesi yapı ruhsatını aldı!

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Selimoğlu Pana Yapı Ortaklığı ile hayata geçirilen Brooklyn Park projesi, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nden yapı ruhsatını aldı. Brooklyn Park Fikirtepe'de ruhsatını alan altıncı proje oldu.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta ruhsat tamam!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Selimoğlu ve Pana Yapı ortaklığıyla Yeni Fikirtepe konseptiyle hayata geçirilen Brooklyn Park'ta yapı ruhsatı Cuma günü teslim ediliyor. Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk o süreci anlatıyor...

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri'ndeki rezidansların yüzde 70'i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Brooklyn Park selimoğlu group Haberi

Brooklyn Park selimoğlu group

Brooklyn Park ödeme tablosu bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen proje E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında yer alıyor. 


Daire alanlarının minimum 55 metrekare, maksimum 255 metrekare olarak tasarlandığı Brooklyn Park Residence'de fiyatlar 439 bin TL'den başlıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. 


Selimoğlu Group ve Pana Yapı imzası ile yükselen Brooklyn Park Evleri İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe'nin ortak kullanım alanları; peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, spor alanları, sauna, fitness center ve buhar odasından meydana geliyor. 


Brooklyn Park ödeme tablosu!

- Yüzde 25 peşinatta, yüzde 5 indirim yapılıyor, kalan bedel 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 

- Yüzde 50 peşin...