23 / 05 / 2024

Bruce Campbell

Bruce Campbell

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Bruce Campbell, 727 yolcu kapasiteli jeti eve dönüştürm eye çalışıyor

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı.

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

Vladislav Doronin Rusya'daki evini satıyor!

Ünlü süper model Naomi Campbell’ın eski sevgilisi Vladislav Doronin'in Rusya’nın başkenti Moskova'da yaptırdıkları evlerini 100 milyon dolara satışa çıkardı.

Bruce Willis Caicos'taki malikanesini satıyor!

Bruce Willis Turks and Caicos adalarında bulunan malikanesini satışa çıkardı. Willis, geçen yıl restore ettirdiği evi için 33 milyon dolar istiyor.

Bruce Willis New York'taki dairesini 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü aktör Bruce Willis, New York'un kalbi Manhattan'daki apartman dairesini satıyor..

NSa Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

İşte Bruce Willis'in New York'taki evi!

Ünlü oyuncu Bruce Willis'in New York'ta bulunan bu muhteşem evi görenleri adeta büyülüyor...İşte ünlü oyuncunun kıskandıracak güzellikteki o evi...

İşte Bruce Willis'in malikanesi!

Bruce Willis'in New York Bedford'daki 9 milyon dolarlık malikanesi özellikleriyle dudak uçuklatıyor. Bu harika evde 5 yatak odası bulunan konutun tam 6 banyosu var.

Manken Naomi Campbell doğum günü için şato kiraladı!

Manken Naomi Campbell, 45’inci doğum günü için Fransa’nın Nice kenti yakınlarındaki, 15 odalı “Château Saint Jeannet” adlı şatoyu kiraladı.

Bruce Willis 17 milyon dolara New York'tan ev aldı!

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, New York'tan yeni bir ev satın aldı. 17 milyon dolara satılan dubleks evde altı yatak odası ve beş banyo bulunuyor.

Naomi Campbell Bodrum'da işletmeci olacak!

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. İşletme sahibinden olumsuz yanıt alınca da ortaklık teklif etti.

Bruce Willis 9 milyon dolara malikane aldı!

Kendini beş yıl önce evlendiği eşi Emma Willis ve iki kızına adayan ünlü aktör Bruce Willis, New York’un banliyösünde 9 milyon dolarlık yeni bir malikane aldı. 8 bin metre karelik evde 5 yatak odası, 6 banyo bulunuyor.

Bruce Campbell Haberi

Bruce Campbell

Hayal evi için çalışmalarına devam eden Bruce Campbell öncelikli olarak yolcu koltuklarını kaldırdı ardından da banyo için bir alan yarattı.



Campbell, ormandaki hayal evinin koltukları kaldırarak yatağı ve özel eşyaları için geniş bir alan yarattığını gösterdi. Campbell, jetteki yaşamla ilgili açıklamaları ise çok sevdiği yönündeydi.


Kokpiti özel oyun odası olarak düşünen Campbell'in evinde radyo ve televizyon bulunmuyor. Campbell, iPod ile müzik dinliyor.


Hayal Ev'de toplam üç tuvalet bulunurken üçü de...