05 / 05 / 2024

Bruce Willis filmleri

Bruce Willis filmleri

Bruce Willis'in New York Bedford'daki 9 milyon dolarlık malikanesi özellikleriyle dudak uçuklatıyor. Bu harika evde 5 yatak odası bulunan konutun tam 6 banyosu var.

Komşularını çileden çıkarttı! Bina sakinleri çareyi evlerini satmakta buldu

İstanbul Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında iki kardeş evlerinin her odasına kurdukları ses düzenekleri ile komşularını çileden çıkarttı. Bina sakinleri ise çareyi evlerini satmakta buldu. İşte filmleri aratmayan o olay...

İşte 2023’te Netflix’in Türkiye’de yayımlayacağı filmler!

Netflix Türkiye, 2023’te yayımlayacağı filmleri duyurdu! İşte dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix’in yayımlayacağı filmler…

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Aon, Willis Towers Watson'u satın aldı!

Aon merkezi ABD'de olan danışmanlık, brokerlik ve iş çözümleri şirketi Willis Towers Watson'ı yaklaşık 30 milyar dolara satın aldı...

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

Bruce Willis Caicos'taki malikanesini satıyor!

Bruce Willis Turks and Caicos adalarında bulunan malikanesini satışa çıkardı. Willis, geçen yıl restore ettirdiği evi için 33 milyon dolar istiyor.

Çağan Irmak Galata’dan iki daire aldı!

Çektiği filmleri ve müzikleriyle adından sıkça söz ettiren Çağan Irmak, Galata’dan iki daire satın aldı. Irmak, iki dairesini birleştirip home ofis olarak kullanmak istiyor.

Yeşilçam filmleri hangi evlerde çekildi?

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

Bruce Willis New York'taki dairesini 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü aktör Bruce Willis, New York'un kalbi Manhattan'daki apartman dairesini satıyor..

İzmirli öğrenciler kentsel dönüşümü film ile anlattılar!

İEÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mete Arkın, Ecem İlkyaz ile Murat Yılmaz, Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali Belgesel ve Animasyon Filmleri Yarışması'na "Çıkmaz Şehir: İzmir" adlı 10 dakikalık filmle katıldı.

Bruce Willis filmleri Haberi

Bruce Willis filmleri

Bruce Willis'in malikanesi Manhattan'a sadece 1 saatlik mesafede yer alıyor. Willis'in komşuları ise Blake Live-Ryan Reynolds çifti, Michael Douglas -Catherine Zeta Jones çifti ve Martha Stewart gibi ünlü isimler yer alıyor.



Willis'in evinde ayrıca 1500 şişe kapasiteli bir şarap mahzeni de bulunuyor. Bruce Willis'in bu evi almasında Martha Stewart'ın tavsiyelerinin büyük rol oynadığı da söylentiler arasında.