17 / 05 / 2024

Bt Birlik Alçıpan İnşaat iletişim 

Bt Birlik Alçıpan İnşaat iletişim 

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Yeni vergi sinyali: Günübirlik kiralanan evlere vergi yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından vergi düzenlemesi yapıldığını bildirdi. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağı belirtildi.

Bankacı olmak isteyenlere müjde! Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Vakıfbank, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur kadrolarına alım yapılacağını belirten Vakıfbank, detayları da paylaştı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Hemen bakın!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek amacıyla uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Peki uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Uzman erbaş alımı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

2k Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Sy Alçıpan Dekorasyon ve İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sy Alçıpan Dekorasyon ve İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yok tarafından kuruldu.

Akg Alçıpan Tavan Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Alçıpan Tavan Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Akgünoğlu tarafından kuruldu. 

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Pan Kıngdom Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pan Kıngdom Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Sayed tarafından kuruldu. 

Bt Birlik Alçıpan İnşaat iletişim  Haberi

Bt Birlik Alçıpan İnşaat iletişim 

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Her...