14 / 05 / 2024

Bta Tema İnşaat Yapı adres

Bta Tema İnşaat Yapı adres

Bta Tema İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sena Doğan, Tunç Kağan Yılmaz, Bora Can Kitaplıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu.

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ömer Altun tarafından kuruldu.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Temaşehir Konya'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torkam İnşaat imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya projesine ait 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Elron İnşaat ve Tema İnşaat iş ortaklığında yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatının kabası tamamlandı. Hastane inşaatının 29 Ekim tarihinde tamamlanarak Kocaeli halkına hizmet vermesi bekleniyor.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda tamam!

Elron İnşaat ve Tema İnşaat ortaklığında yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda bitecek. İnşaatta şu an mekanik, elektrik tesisatı, havalandırma gibi ince işlerin çalışması yapılıyor

Bta Tema İnşaat Yapı adres Haberi

Bta Tema İnşaat Yapı adres

Bta Tema İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sena Doğan, Tunç Kağan Yılmaz, Bora Can Kitaplıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 

Bta Tema İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...