07 / 05 / 2024

BTC İnşaat Esenyurt Lemuria

BTC İnşaat Esenyurt Lemuria

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilen Lemuria projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede konut fiyatları 89 bin TL'den başlıyor...

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Acarlı, Berkan Güler ve Tarık Yeşilyurt ortaklığında kuruldu. 

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Çemberlitaş İnşaat Esenyurt projesi: LAPİStanbul!

Çemberlitaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen LAPİStanbul Evleri 10 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 44 adet daireden meydana gelen projede daireler hemen teslim ediliyor.

BTC İnşaat Esenyurt Lemuria Haberi

BTC İnşaat Esenyurt Lemuria

Lemuria Konutları'nda toplam 187 adet daire ve 41 adet mağaza bulunuyor. Lemuria BTC İnşaat imzası taşıyor.

Lemuria projesi 6 ve 7 katlı 8 blok şeklinde  İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. 


6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Lemuria Esenyurt'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Esenyurt Lemuria projesinin sosyal olanakları arasında  sauna, teras bahçeleri, Türk hamamı, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası bulunuyor. 


BTC İnşaat Esenyurt Lemuria'da satılık daire fiyatları


1 oda 1 salon daireler 89 bin TL'den

2 oda 1 salon daireler 145 bin TL'den

3 oda 1 salon daireler 234 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 



Lemuria Tüyap Fuar Merkezi ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede, Esenyurt Devlet Hastanesi 'ne 500 metre, Akbatı...