27 / 04 / 2024

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Firma: Gül İnşaat

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Gül İnşaat Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için start verdi. ÇED sürecinin başladığı projede konutlar ve iş yerlerine yer verilecek.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?
Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili bazı detaylara değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesinin 75 milyon 347 bin 562 TL'ye mal olması bekleniyor. Projede 208 konut ve 20 adet iş yeri mevcut.

Arsa alanı 13 bin 562 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı ise 49 bin 443 metrekare. Projede dükkan/işyeri için ayrı bir blok yapılmayıp A1-A2 blokların alt katlarında bulunacak.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?
Gül İnşaat Esenyurt projesi, Çınar Mahallesi, 245 Ada, 6 Parsel, Esenyurt adresinde hayata geçiriliyor. 

Gül İnşaat Esenyurt projesine en yakın yerleşim yeri 110 metre doğusundaki Ardıçlı Mahallesine ait konutlar. 100 metre güneybatısında Hisar Fabrikası, 50 metre batısında Esenyurt Teknoloji Koleji mevcut.

Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanan Gül İnşaat Esenyurt projesi 12 blok şeklinde tasarlandı. 2+1 konutların yer aldığı bloklar bodrum katlar, zemin kat ve 6 normal kattan oluşuyor

Projede otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, oyun alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Web: http://www.gulinsaat.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön