30 / 04 / 2024

Bticino Air 2016

Bticino Air 2016

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

BTicino AIR serisi yaşam alanlarına zarafet katıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

BTicino anahtar priz serileriyle, evinizde İtalyan rüzgarı!

Air, Dikdörtgen ve Eliptik BTicino çerçeveler deri, alüminyum, lak, cam, taş, Swarovski ve ünlü İtalyan ev eşyaları ve mutfak ürünleri tasarım markası Alessi gibi farklı seçeneklere sahip

İtalyan Bticino Air serileri dekorasyonda fark yaratıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem birlikteliğine sahip İtalyan Bticino Air serileri şaşırtıcı derecede ince tasarımları ile ev ve ofislerinizin dekorasyonuna farklılık getirecek.

Seyrantepe Nidapark projesinde daireler 2016'da teslim edilecek!

Seyrantepe Nidapark projesinde dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen projenin Aralık 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. Proje 2 bloktan şeklinde 368 daireden meydana geliyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip " Nidapark Seyrantepe " projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan proje 2016'da tamamlanacak.

Kağıthane 7000'de daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

Genyap tarafından inşa edilen ve Kağıthane merkezde konumlanan Kağıthane 7000 projesi, 8 blokta 122 daireden oluşuyor. Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Sakarya Yeni Stadyumu 2016 yılının başında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak yeni stadyumun 2016 yılı başında tamamlanacağını açıkladı. Yeni stadyumun 2016 yılının başında tamamlanması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul bugün Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımı için İstanbul Modern Sanat Galerisi'nde basınla bir araya geldi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Resim İstanbul Evleri projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri projesi dairelerin fiyatları 220 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Resim İstanbul Evleri projesinde teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor!

Türk Hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuzu, açık spor alanları, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatıları içinde barındıran Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor.

Essenora Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga ortak girişimi imzasıyla hayata geçirilen Essenora projesinde toplam 758 konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Bticino Air 2016 Haberi

Bticino Air 2016

Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve dikdörtgen formuyla İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyan Bticino Axolute Air ve Livinglight Air,  duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm   isteyenlerin tercihi oluyor. BTicino Axolute Air kullanıcısına dört farklı renk seçeneği sunarken, Livinglight Air serisi ise 14 farklı renk seçeneğiyle renklerin kusursuz uyumunu duvarlara taşıyor. 


Tek renkte mükemmellik

Öte yandan her iki Bticino Air serisinde de bulunan monochrome çerçeveler, modern dünyanın yalın ve minimal çizgilerini tek renkte buluşturuyor. Lüks segmentte yerini alan Bticino Axolute Monochrome serisi, 3 farklı mekanizma rengiyle aynı renkte çerçeve seçeneği sunarak, çerçeve ve mekanizmayı komple bir bütün olarak sergiliyor. Livinglight Air ; Monochrome, nötr ve parlak çerçeve seçeneklerinin yanı sıra yaprak, çizgili, antik ve kareli tasarımlar sunarak anahtarlar için...