28 / 07 / 2024

BTicino yeni mobilya

BTicino yeni mobilya

Altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, konut , ev otomasyonu ve interkom sistemlerindeki yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Evine yeni eşya almak istemeyenlerin adresi iç mimarlar oldu!

Bir dönem yavaşlayan inşaatlar son günlerde yeniden hız kazandı ve birçok proje teslime hazır hale geldi. Evine yeni mobilya masrafı yapmak istemeyen ise eski eşyasına yeni dokunuş için iç mimarların kapısını çalıyor.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Ev mobilyasında klasik motifler ve güncel çizgiler birleşiyor!

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

BTicino yeni mobilya Haberi

BTicino yeni mobilya



Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, yaşam alanlarında küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor. BTicino Axolute, Livinglight ve Air serileri, özgün tasarımlarıyla bulunduğu mekanlara estetik ve modern bir hava katıyor. 


Yaşam alanlarındaki dekorasyona muhteşem uyum sağlayan Axolute serisi, fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle  Livinglight serisi ve incecik yapısıyla  Air serisi evlerinde kendi stilini oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor.


Air, dikdörtgen ve eliptik formlardaki tasarım seçenekleriyle Axolute serisi, ahşabın doğallığı ve derinin sofistike duruşunu bir araya getiren ürünleriyle evlerde yepyeni bir atmosfer yaratıyor. Beyaz, alüminyum ve antrasit renk seçenekleriyle modern çizgileri zarif kombinasyonlarla buluşturan Livinglight serisi ise enerji tasarrufu sağlayan çevreci performansı ve kalitesiyle göz dolduruyor. Air’in 5 mm’den ince tasarımı...