05 / 05 / 2024

BTM Teknik Pazarlama Uzmanı

BTM Teknik Pazarlama Uzmanı

BTM Optigreen Yeşil Çatı Sistemleri, yapıların farklılaşma ve prestij kazanması açısından da tercih ediliyor...

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güzide Sertbaş tarafından kuruldu.

Vav Teknik Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vav Teknik Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kuddisi Karaman tarafından kuruldu.

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

İnterfiks Teknik İnşaat Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnterfiks Teknik İnşaat Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yaman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Teknik Rüzgar Enerjisi Üretim Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Rüzgar Enerjisi Üretim Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi, Arda Yüksel Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi'nde kuruldu.

Link Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Ömür Gürkan Elmalı atandı!

Ömür Gürkan Elmalı, LINK'in Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Elmalı, daha sonra aynı üniversitede Makine Mühendisliği Yüksek Lisansı ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisanslarını tamamladı.

Eskidji Yıldız Teknik Üniversitesi ile gayrimenkul danışmanlık eğitimi veriyor!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli eğitim Merkezi ( YTÜ - SEM ) iş birliği ile Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitim Fırsatı sunuyor...

ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Avrupa Grup Teknik Yapı, Barnas Gayrimenkul İnşaat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Hisar Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Teknik Dış Ticaret Kimya Yapı Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Burhan Conoğlu, Muammer Güney ve Murat Kaya ortaklığıyla kuruldu...

BTM Teknik Pazarlama Uzmanı Haberi

BTM Teknik Pazarlama Uzmanı



Optigreen Yeşil Çatı Sistemleri ile o gelecek nesiller için daha temiz, Dtimum çözüm önerileri sunan BTM, daha sağlıklı bir yaşamın çatısını kuruyor 2012 yılından itibaren, Optigreen Yeşil Çatı Sistemleri ile optimum çözüm önerileri sunan BTM, yapılaşma ile doğadan istemeden de olsa alınanı doğaya iade ederek yaşam alanları yaratılmasında önemli bir rol üstleniyor. Aynı zamanda enerji tasarrufu ve karbon salınımını en aza indirgenmesini sağlayan BTM Optigreen Yeşil Çatı Sistemleri, yapıların farklılaşma ve prestij kazanması açısmdan da tercih ediliyor. İnşaat sektöründe yaşanan büyük rekabet içinde yeşil çatılar, özellikle konut projelerinin niteliklerinin artırılması, Avrupa-ABD normlarında Leed ve Bream sertifikalarına sahip olma kriteri ile benzer projeler arasında tercih edilme şansını yükseltiyor. 


Peyzaj ekipleri düzenliyor BTM Teknik Pazarlama Uzmanı Gül Şenel, BTM Optigreen Yeşil Çatı...