29 / 04 / 2024

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı. MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “tematik okul” oldu.

 

Açılışta konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, lisenin öğrencilere sağlayacağı imkanlar hakkında bilgiler verdi. 

 

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışına, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Perakende Sektör Kurulu Başkanı Adil Temizerler’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sektör Kurulu Başkanları katılım gösterdiler. 

 

Abdurrahman Kaan, açılış konuşmasında işsizlik önlemek ve istihdam artışını sağlamak istiyorsak, yetişmiş insan gücü için tematik liseleri ön plana çıkartmanın şart olduğunu açıkladı.

 


Geri Dön