16 / 05 / 2024

btso I Saloni Milano 2014 fuarı katılım

btso I Saloni Milano 2014 fuarı katılım

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda İtalya’da düzenlenen dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına katıldı...

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

BTSO'dan fiyat farkı kararnamesi çağrısı!

Döviz artışının getirdiği maliyetler hem özel sektörü hem de kamu ile ortak iş yapan müteahhitleri zor duruma soktu. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay,döviz fiyatlarındaki yükselişin kamu kurum ve kuruluşlarıyla kontratlı iş yapan firmaları olumsuz etkilediğini söyledi. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

BTSO'nun dev projeleri için geri sayım başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay dev projeler hakkında açıklamalar yaptı.

BTSO'dan Bursa’ya 1 milyar liralık proje yatırımı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

BTSO, Türkiye'ye yatırım için 7 dilde bildiri yayımladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nca (BTSO), uluslararası yatırımcıları Türkiye'ye davet etmek ve 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yurt dışında oluşturulan olumsuz algının önüne geçmek amacıyla "Türkiye ile Birlikte Büyüyün" temasıyla 7 dilde, bildiri yayımlandı.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Bursa, yabancı yatırımcı için büyük pazar!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

BTSO üyeleri Bursa projelerini inceledi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 7’nci Meslek Komitesi üyeleri, BTSO tarafından hizmete açılan Enerji Verimliliği Merkezi’nde incelemelerde bulundu. MESYEB’i de ziyaret eden komite üyeleri her iki merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İnşaat sektörünün gelişimi için zirve düzenlenecek!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, 1,9 milyon kişiye iş sağlayan ve 100'ün üzerinde sanayi ve hizmet sektörünün ana müşterisi konumunda olan inşaat sektörünün gelişimi için zirve düzenleyeceklerini açıkladı.

BTSO Enerji Verimliliği Merkezi açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 1 milyon 250 bin liraya mal olan ve verilecek eğitimlerle işletmelerin enerji verimliliği alanında ihtiyaç duyduğu profesyonellerin yetişmesini sağlayacak "BTSO Enerji Verimliliği Merkezi" açıldı.

btso I Saloni Milano 2014 fuarı katılım Haberi

btso I Saloni Milano 2014 fuarı katılım


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor.


İtalya’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu üyesi Emin Akça ile 10’uncu, 28’inci ve 29’uncu komite üyesi 30 kişilik heyet katıldı.


Her biri kendi sektöründe oldukça önemli olan fuarlara BTSO üyelerinin gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Küresel Fuar Acentesi projemiz ile firmalarımız, dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuar ve etkinliklere katılma imkanı buldu. Üyelerimizin ticaret hacminin arttırılmasını hedeflediğimiz bu projemiz kapsamında fuarlara katılan firmalara teşekkür ediyorum” dedi.


BTSO heyeti...