05 / 05 / 2024

Buca Koop park projeleri

Buca Koop park projeleri

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Buca Adatepe'ye 18 bin metrekarelik park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Adatepe mahallesinde zaman zaman kaçak moloz dökümlerinin yapıldığı 18 bin 860 metrekarelik alanı kentin en nitelikli parklarından birine dönüştürecek.

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Buca Şirinyer Parkı'na yine itiraz var!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin 81 bin metrekarelik cazibe alanı yalatmak için hazırladığı Şirinyer Parkı Projesi'ne imkan sağlayan ancak 2012 yılında yargı kararıyla iptal edilen imar planlan revize edildi. Yeni planlara Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası yine itiraz etti

Buca Şirinyer Parkı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Buca Şirinyer Parkı Kentsel Tasarım Projesi ve Park Alanını kapsayan Özel Proje Alanı ve Belediye Hizmet Alanı belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Buca Şirinyer Parkı'na yeni proje yeni plan!

BUCA'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin Şirinyer Parkı'nın da yer aldığı 81 bin metrekare alanda yapacağı ancak dört yıl önce mahkeme kararıyla durdurulan proje, revize edildi.

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Öğrenciler uygun kira fiyatları nedeniyle Buca Koop'u tercih ediyor!

1991’de kurulan Buca Koop, geniş yolları, altyapı, park gibi sosyal donatı alanlarıyla kentsel dönüşümünü kuruluş aşamasında tamamlamış. Mahalle, uygun kira fiyatları nedeniyle genellikle üniversite öğrencileri tarafından tercih ediliyor

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

İzmir Tire Park Ayazma Villaları'nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor!

Batı Koop imzasıyla yükselen proje İzmir İl 'i Tire İlçe' sinde hayata geçiriliyor. İzmir Tire Park Ayazma Villaları' nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor.

Buca Koop park projeleri Haberi

Buca Koop park projeleri


Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Kısa sürede yapımı tamamlanarak hizmete açılan parkın açılış töreninde konuşan Buca Koop Mahallesi Muhtarı Hakan Dönertaş, Başkan Piriştina'nın göreve geldiği ilk günlerde muhtarlarla toplantı yaptığını ve Buca Koop mahallesi muhtarı olarak Piriştina'dan mahallesine park yapmasını istediğini söyledi. 


Başkan Piriştina'nın görev süresinde daha bir yılı doldurmamış olmasına rağmen sözünü tuttuğunu belirten Dönertaş, mahalle halkı adına Başkan Piriştina'ya teşekkür etti, çiçek verdi. Başkan Piriştina ise "Buca Koop mahallemize parkımız çok yakıştı. Biz yaptık bundan sonra parkımıza sahip çıkmak sizden. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Yeni...