12 / 05 / 2024

buca olimpik havuz

buca olimpik havuz

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçenin ilk olimpik yüzme havuzu ile tiyatro salonunun da içinde yer aldığı çok amaçlı hizmet binasının da açılışını yapacaklarını kaydetti.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Buca'ya iki yeni spor tesisi geliyor!

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Evka-1 Spor Salonu ve Yaylacık Mahallesi'nde projelendirilen Merkez içinde yer alacak Olimpik Yüzme Havuzu'nda temel atma aşamasına gelindiğini söyledi.

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Adıyaman Besni'ye sosyal kampüs geliyor!

Yenikent’te yıllardır atıl vaziyette duran Tekel Depoları için Besni Kaymakamlığı harekete geçti. Atıl vaziyette ki depoların yerine içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, gençlik merkezi gibi çok sayıda bölümün olacağı Sosyal alan oluşturulacak.

Gebze’ye tam donanımlı olimpik havuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 55'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelliler ve yaşlılar için birer havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi, kapalı spor salonu, çocuk oyun ve açık hava spor alanları, konferans salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yer alacak

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

buca olimpik havuz Haberi

buca olimpik havuz


Buca İnkılap Mahallesi'nde bir hafta arayla ikinci açılış gerçekleşti. İlçenin girişindeki Orgeneral Vecihi Akın Parkı yeni yüzüyle hizmete girdi. Şirinyer Nato girişinde Orgeneral Vecihi Akın'ın adını taşıyan park, yöre halkı ve esnafının istekleri doğrultusunda yenilendi. Törende konuşan İnkılap Mahallesi Muhtarı Cemal Yeşilbağ, bir hafta arayla ikinci parkın hizmete girmesiyle çocuklar gibi sevindiklerini belirtti. Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur da Başkan Ercan Tatı'ya ilçeye kazandırdığı eserler nedeniyle teşekkür etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçenin ilk olimpik yüzme havuzu ile tiyatro salonunun da içinde yer aldığı çok amaçlı hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. 



Yeni...