04 / 05 / 2024

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı.



ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı. Yüzme havuzlarının yanı sıra yoga, pilates, aerobik ve step alanları da bulunacak proje ilk olarak Birlik Mahallesi'nde bulunan Lozan Park'ta başlayacak; diğerleri ise Dikmen ve Çiğdem Mahallelerinde inşa edilecek.


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'den Başkentlilere bir müjde daha. 2016'da hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi veren Başkan Taşdelen; Birlik, Dikmen ve Çiğdem mahallelerinde rehabilitasyon için özel havuzların da yer alacağı üç yarı olimpik havuz yüzme tesisini hizmete açacaklarını söyledi.


ÇANKAYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

2016'nın son 20 yılın en büyük yatırımlarının yapılacağı yıl olacağını söyleyen Başkan Taşdelen, "Çankaya'da şimdiye kadar hiç yapılmamış bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İlk tesis Birlik Mahallesi'nde, Lozan Park içinde yapılacak ve bu yıl bitmeden hizmete açılacak. Çiğdem ve Dikmen gibi merkezi bölgelere de gelecek yıl içinde bu spor tesislerimizi açacağız. Böylece önemli bir eksiği daha tamamlayacağız. Çankaya'yı proje anlamında da Mustafa Kemal Atatürk'e layık bir ilçe haline getireceğiz" dedi.


OLİMPİK STANDARTLAR

Projeleri tamamlanan üç merkez de olimpik standartlar ve kalitede inşa edilecek. İçinde bir adet 25 metre uzunluğunda altı kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve 25 metrekare rehabilite ve eğlence havuzu yer alacak tesislerde Çankayalılar için yoga, pilates, aerobik ve step alanları da bulunacak.


Hürriyet


Geri Dön