29 / 04 / 2024

Derince 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu geliyor!

Derince 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu geliyor!

Derince Belediye Ekim ayı meclis toplantısı yenilenen meclis salonunda yapıldı. Mecliste konuşan başkan Ali Haydar Bulut, 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu yapacaklarını duyurdu..




Derince Belediye Meclisi ekim ayı toplantısı, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un başkanlığında yenilenen meclis salonunda gerçekleştirildi. 


Meclis toplantısında 5 gündem maddesi masaya yatırıldı. Gazi eşlerinin mezarlıktaki yerlerinin muafına, belediye kadrosunda boş bulunan sözleşmeli memurların alımıyla ilgili karar, imar komisyonunun süre uzatımıyla ilgili komisyon kararı ve mali hizmetler müdürlüğü tarafından hazırlanan 2015 yılı performans programı görüşüldü. 


BİZ NEREYE GİDERİZ? 


Dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP Derince ilçe Başkanı Nihat Değer, Çenesuyu A.Ş'nin sermayesinin raporunu, diğer konulardaki harcamalarda bildirim yapılması konusunu ve mahallelerdeki sokak köpeklerinin çoğalması konusunu gündeme getirdi. 


MHP'li meclis üyesi Hakan Karakaş ise "Suriyeli mülteciler sıkıntı olmaya devam ediyor. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?" dedi. Karakaş'a yanıt veren başkan Ali Haydar Bulut, "Allah kolaylık versin. Biz belediye olarak bir şey yapamıyoruz fakat valiliğimiz o konuyla yakından ilgileniyor. Her zaman düşündüğüm tek şey, ülke olarak biz aynı duruma düşsek biz nereye gideceğiz?" dedi. 


KAPALI PAZAR 


Bulut konuşmasına şöyle devam etti: "Önüme meclis toplantısından önce büyük bir proje geldi. 60 Evler'deki balon saha yerine yüzme havuzu yapmayı düşünüyoruz. 

Üstündeki yeşil alanı da korumaya devam edeceğiz. Bu projeye kamuoyundan olumlu tepkiler gelmeye başladı. Bizim tek derdimiz insanların daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamaktır. Önemli olan Derince'mize projeler katmaktır." Katlı otoparklı kapalı pazar projesine de değinen Bulut, "Halk ve pazarcılarla bu konuyu görüşeceğim. Bu konunun özellikle üstünde duracağım. Kapalı pazar Derince için yararlı olacaksa neden yapmayalım" dedi. Meclisin sonunda belediyenin bayramlaşmasının bayramın 2. günü saat 1 1.00'de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yapılacağın duyuruldu. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön