15 / 05 / 2024

hakan karakaş

hakan karakaş

Derince Belediye Ekim ayı meclis toplantısı yenilenen meclis salonunda yapıldı. Mecliste konuşan başkan Ali Haydar Bulut, 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu yapacaklarını duyurdu..

Kardal Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardal Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Karakaş ve Hasan Yeşildal ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Hüsnü Karakaş Mahallesi'nin çehresi yatırımlarla değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde gecekondudan modern bir kente dönüşümün yaşandığı yerleşim yerlerinden biri de Hüsnü Karakaş Mahallesi oldu.

MHP'lilerden arsa satışıyla ilgili dikkat çekici açıklama!

MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Karakaş 22 Mart tarihinde Derince Belediyesinde yapılan arsa satış ihalesini ve sonucunu değerlendirip usulsüzlük yapıldığını söylediler.

Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak!

MYDONOSE Showland ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü projelerinin mimarı Hakan Kıran, müteahhit olarak yatırımlarına devam ediyor. Dışarıya açılmayı planlayan Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak.

Hakan Vural Çanakkaleli müteahhitlerle bir araya geldi!

Önceki gün Çanakkale Müteahhitler Birliği'nde düzenlenen toplantıda ÇMB Başkanı Hakan Vural'ın yanı sıra aynı zamanda birlik üyesi olan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD eski Başkanı Salih Yıldız da kentsel dönüşüm hakkında görüş bildirdiler.

Hakan Yalçın: Bilinçli müşteri binanın estetiğinden çok zemin etüdüne bakıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, deprem gerçeğinin tekrardan gündeme gelmesiyle birlikte binaların yapım standardına değindi. Yalçın, günümüzde insanların artık eskiye oranla daha çok bilinçlendiğini belirtti...

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire!

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Larus Loft projesi 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden meydana geliyor

Hakan Çağlar: Kentsel dönüşümde ikinci rotamız Beşiktaş!

Seda Tabak Sabah Gazetesi ' ndeki bugünki köşesinde KentPlus markalı konut projeleriyle tanınan Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar ile yaptığı röportaja yer verdi...

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Hakan Topçu kimdir?

Mimar Hakan Topçu kimdir? Mimar Hakan Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Topçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Topçu..

Hakan Kıran Mimarlık'ın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson - Marsteller’ ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, ünlü Mimar Hakan Kıran ile anlaştı.

Hakan Çatalkaya: İzmir'deki binaların yüzde 80'i riskli!

İzmir kentsel dönüşümde atağa kalktı. Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, izmir'deki binaların yüzde 80'inin riskli olduğunu söyledi. 300 bina kentsel dönüşüm kapsamına giriyor...

hakan karakaş Haberi

hakan karakaş


Derince Belediye Meclisi ekim ayı toplantısı, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un başkanlığında yenilenen meclis salonunda gerçekleştirildi. 


Meclis toplantısında 5 gündem maddesi masaya yatırıldı. Gazi eşlerinin mezarlıktaki yerlerinin muafına, belediye kadrosunda boş bulunan sözleşmeli memurların alımıyla ilgili karar, imar komisyonunun süre uzatımıyla ilgili komisyon kararı ve mali hizmetler müdürlüğü tarafından hazırlanan 2015 yılı performans programı görüşüldü. 


BİZ NEREYE GİDERİZ? 


Dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP Derince ilçe Başkanı Nihat Değer, Çenesuyu A.Ş'nin sermayesinin raporunu, diğer konulardaki harcamalarda bildirim yapılması konusunu ve mahallelerdeki sokak köpeklerinin çoğalması konusunu gündeme getirdi. 


MHP'li meclis üyesi Hakan Karakaş ise "Suriyeli mülteciler sıkıntı olmaya devam ediyor. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?" dedi. Karakaş'a yanıt veren başkan Ali Haydar Bulut, "Allah kolaylık versin. Biz belediye olarak bir şey yapamıyoruz...