17 / 05 / 2024

buca oyak evleri

buca oyak evleri

Oyak Buca Konutları 'nda fiyatlar 98 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin teslimlerinin Kasım 2015 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Ankara Oyak Göksupark satış ofisi!

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. Projede toplam 1.876 adet konuta yer veriliyor...

İzmir Buca Evka 1 Evleri ruhsat alamadı!

İnşaatı tamamlanmış ve hizmete girmiş gibi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtırılan Buca Evka 1’deki sosyal yaşam kampusu, eksikleri sebebiyle ruhsat alamadı.

Kent Buca 2 Evleri görücüye çıktı!

İzmir'in inşaat sektöründe parlayan yıldızlarından Ervanlar İnşaat. Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü yakınlarında hayata geçirdiği "Kent Buca 2" projesini tanıttı.

Verde Royal Buca Evleri fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Verde Royal Buca Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor.

Verde Royal Buca Evleri 430 bin TL'den satışta!

2 etap şeklinde planlanan Verde Royal Buca Evleri Hacim İnşaat imzasıyla dizayn ediliyor. Toplam 120 konuttan oluşan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesinde fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor.

İzmir Buca Evka 1 Evleri yeniden satışa çıkıyor!

Buca’da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan ancak daha içine girilmeden eskiyen konutlarının tadilatı bitirildi. Fiyatlarda enflasyon güncellemesi yapılacak ve evler gelecek ay satışa sunulacak

Buca Yenigün Semt Evi'nin inşaatı başladı!

BUCA Belediyesi, Semt Evlerine bir yenisi daha eklemek için harekete geçti. Çamlıkule ve Evka -1 Semt Evleri'nden sonra Yenigün Mahallesi'nde kurulacak Yenigün Semt Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Oyak Buca Konutları'nda insan odaklı yerleşim ön planda!

Oyak Buca Konutları, sunduğu mekansal zenginlikler ve planlanan sosyal alanlar sayesinde, mimarları Murat Aksu ve Umut İyigün’ün “insan odaklı mimarlık” yaklaşımının iyi örneklerinden biri olarak ayrışıyor.

Oyak Buca Konutları 1. etapta yaşam başladı!

İzmir Körfezi’ne hakim Buca sırtlarında inşa edilen ve iklimsel özelliklerin avantaja dönüştürüldüğü bir mimari anlayışla ele alınan Oyak Buca Konutları’nın 1. etabında yerleşim başladı.

İzmir Çamlıkent Evleri lokasyonuyla dikkat çekiyor!

İzmir’in lider yapı şirketlerinden biri olan Karaoğlu Yapı 2016 yılında sizleri 3 büyük proje ile buluşturuyor. Buca’nın parlayan yıldızı Çamlıkule Yıldız’da yer alan Karaoğlu Çamlıkent Evleri, yaklaşık 2000 m² alan üzerine kurulu.

Kent Buca Evleri iletişim bilgileri!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Kent Buca Evleri projesinde toplam 88 adet daire bulunuyor. Proje İzmir İl'i Buca İlçe' sinde bulunuyor. İşte Kent Buca Evleri iletişim bilgileri...

buca oyak evleri Haberi

buca oyak evleri


İzmir Buca 'da İl Jandarma Komutanlığı 'nın yanında yaşama geçirilecek olan Oyak Buca Konutları 3 etap halinde yükselecek.


İlk etabında 272 konutun yer aldığı Oyak Buca Konutları 'nda başvurular 30 Eylül 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.


Oyak Buca Konut Projesi 'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 98 bin liradan başlıyor, projeden 38 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Oyak Buca Konutları, Tınaztepe deki TOKİ Konutları 'na yakın konumda yer alıyor.





Oyak’ın Konut Edindirme Hizmetleri’nden yararlanma hakkı olan üyelerin satın alabileceği projede;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Ekim 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanan Oyak Buca Konut Projesi 'nde sosyal tesis, çocuk ve yetişkinler için açık yüzme havuzları, bitkisel peyzajı yapılmış...