11 / 05 / 2024

bucada olimpik havuz var mı

bucada olimpik havuz var mı

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçenin ilk olimpik yüzme havuzu ile tiyatro salonunun da içinde yer aldığı çok amaçlı hizmet binasının da açılışını yapacaklarını kaydetti.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Koronavirüs kişisel havuz yapımına talebi arttırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada "Kişisel havuz yapım talebi, koronavirüs nedeniyle geçen seneye göre yüzde 25-30 oranında arttı." diye konuştu.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Ahter Havuz Yapı ve İnşaat Malzemeleri İmalat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahter Havuz Yapı ve İnşaat Malzemeleri İmalat İthalat İhracat Ticatet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Alperen Yıldız tarafından kuruldu.

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Altın Havuz Limited Şirketi kuruldu!

Altın Havuz Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Altın tarafından kuruldu.

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Şirin tarafından kuruldu.

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

bucada olimpik havuz var mı Haberi

bucada olimpik havuz var mı


Buca İnkılap Mahallesi'nde bir hafta arayla ikinci açılış gerçekleşti. İlçenin girişindeki Orgeneral Vecihi Akın Parkı yeni yüzüyle hizmete girdi. Şirinyer Nato girişinde Orgeneral Vecihi Akın'ın adını taşıyan park, yöre halkı ve esnafının istekleri doğrultusunda yenilendi. Törende konuşan İnkılap Mahallesi Muhtarı Cemal Yeşilbağ, bir hafta arayla ikinci parkın hizmete girmesiyle çocuklar gibi sevindiklerini belirtti. Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur da Başkan Ercan Tatı'ya ilçeye kazandırdığı eserler nedeniyle teşekkür etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçenin ilk olimpik yüzme havuzu ile tiyatro salonunun da içinde yer aldığı çok amaçlı hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. 



Yeni...