30 / 04 / 2024

Buderus yeni kombi

Buderus yeni kombi

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, fark yaratan tasarımının yanı sıra sağladığı yakıt tasarrufuyla da dikkat çekiyor.

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

İnşaat sektörüne yeni KDV indirimi geldi!

Maliye Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile inşaat sektöründe yeni KDV indirimine gitti. Konut inşaatlarında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi ürünlerden yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV alınacak.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Buderus’un yeni ürünü mimarlarla buluştu!

Avrupa'nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus’un klasik kombi imajını yeniden şekillendiren ürünü Logamax plus GB172i, önde gelen mimar ve iç mimarların katıldığı MIMARSIV Selection etkinliğinde 50 seçilmiş ürün arasında yer aldı.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Buderus klasik kombi imajını değiştiriyor!

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, fark yaratan tasarımının yanı sıra sağladığı yakıt tasarrufuyla da dikkat çekiyor.

Nuvia'nın Cosa Akıllı Kombi Kiti ile doğalgazda yüzde 30 tasarruf!

Akıllı ev konseptinin öncülerinden Nuvia’nın geçen yıl piyasaya sürdüğü Cosa Akıllı Kombi Kiti, şimdi yeni özellikleriyle evlerdeki yerini almaya hazır.

Buderus'tan yeni Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi serisi!

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, dikkat çeken tasarımı ile tüketicilere önemli bir maliyet avantajı sağlıyor.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Buderus yeni kombi Haberi

Buderus yeni kombi

Geniş ürün gamı ile her türlü ihtiyaca çözümler sunan, Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sundu.


İlk kez geçtiğimiz aylarda Almanya’da düzenlenen ISH Fuarı’nda tanıtılan Logamax plus GB172i yoğuşmalı kombi ve kazanlar, bugüne kadar Türkiye’ye ilkleri getiren Buderus’un yenilikçi ürün gamına eklendi. Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, fark yaratan tasarımıyla tüketicilerin estetik beklentilerini fazlasıyla karşılarken, maliyet yönetimi açısından da birçok avantaj sağlıyor.


Logamax plus GB172i, ısıtma sektörüne yeni bir soluk katacak

Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar’ın tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, Buderus’un geniş ürün gamı ve her türlü ısıtma ihtiyacı için özelleştirilmiş sistem çözümleriyle...