06 / 05 / 2024

BUDO seferi

BUDO seferi

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden ( BURULAŞ ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Deniz Otobüslerinin ( BUDO ) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Bakanlık rakamları açıkladı! İşte deprem bölgesinden tahliye edilenler için düzenlenen seferler!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildiğini ifade etti.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

Isparta'ya hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Göller Ekspresi'nin Isparta-İzmir seferi töreninde yaptığı açıklamasında, "Bu ekspres Akdeniz ile Ege arasındaki yolculukların vazgeçilmezi olacak" diye konuştu...

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortak çalışması sonucu, Ankara-Kars-Ankara arasında hizmet verecek olan Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı.

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Turistik Doğu Ekspresi yarın açılıyor!

Doğu Ekspresi'nde artan yolcu talebi karşılanamadığı için, Ankara-Kars-Ankara arasında turizm amaçlı Turistik Doğu Ekspresi seferi konuldu. Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yarın gerçekleştirilecek.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

İngilizler, İstanbul Havalimanı'nı inceledi!

Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi, Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Londra Gatwick seferi için yer hizmeti operasyonunda incelemelerde bulundu.

BUDO seferi Haberi

BUDO seferi

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, BUDO'nun saat 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ve 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan...