29 / 04 / 2024

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.



Bursa Mudanya-İstanbul arasında ulaşım sağlayan deniz otobüsü BUDO'nun bilet fiyatlarına zam yapıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, en son geçen hafta Ağustos ayında zam yaparak deniz otobüsü bilet fiyatlarını 175 liraya çıkarmıştı.

Son dakika yapılan açıklamaya göre yeni yapılan yüzde 20'lik zamla beraber BUDO'nun bilet fiyatı 175 liradan 210 liraya kadar çıktı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yeni zam geldi. 

YENİ ZAMLI FİYAT 210 LİRA OLDU

Gerçekleştirilen yüzde 20'lik zam ile beraber Bursa Mudanya-İstanbul arası bilet fiyatları 175 liradan 210 liraya çıktı.

Son dakika: BUDO ya yüzde 20 zam geldi!

HAVALİMANLARI SEFERLERİNE ZAM GELDİ

Öte yandan Havalimanlarına sefer düzenleyen BBBUS yolcu otobüslerine de zam yapıldı. 

Bursahaberdar'da yer alan detaylara göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ'a bağlı olan Mudanya-İstanbul arasında sefer gerçekleştiren deniz otobüsü bilet fiyatlarına gelen zamdan sonra bir zam da Bursa - Sabiha Gökçen Havalimanı- İstanbul Havalimanı arasında hizmet veren BBBUS yolcu otobüslerine geldi.

İŞTE GÜNCEL FİYATLAR

BBBUS yolcu otobüslerine yüzde 14 oranında bir fiyat artışı uygulandı.

Bu kapsamda yapılan zammın ardından 185 lira olan Sabiha Gökçen bileti 210 liraya, İstanbul Havalimanı’na gidiş ücreti ise yüzde 8 oranında bir artış ile  260 liradan 280 liraya yükseldi.

Bursa'dan İstanbul'daki, Sabiha Gökçen Havalimanı - İstanbul Havalimanı'na gitmek ya da Bursa'ya gelmek isteyen vatandaşlar genellikle BBBUS otobüslerini tercih ediyor.

Teras Kale'de boğaz manzaralı villalar 4 milyon 250 bin TL'ye! Yeni projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İŞKUR yeni ay müjdesini duyurdu! Devletten çalışmayanlara 13.156 TL'ye yakın destek ödemesi!


Geri Dön