03 / 05 / 2024

BUDO seferleri çalışıyor mu

BUDO seferleri çalışıyor mu

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler şunlar...

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Çukurova İnşaat'ın iflası altında Libya’da yaşanan kaos yer alıyor!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması listesine de giren Çukurova İnşaat’ın iflasına yönelik davaları taşeronları açmıştı. Çukurova İnşaat için alınan iflas kararının gerisinde Libya’da yaşanan kaos yer alıyor.

Ümraniye yeni parklarla nefes alıyor!

Yeşil alanda Avrupa standartlarını aşan Ümraniye, belediyenin yaptığı park ve bahçe düzenlemeleri ile nefes alıyor. Ayrıca belediye, kamusal alanların çevre düzenlemeleri konusunda da çalışmalara devam ediyor.

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

Ürdün'deki Mısırlı işçiler inşaat sektöründe çalışıyor!

Mısır ile Ürdün, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren 14 protokol imzaladı. Ürdün'de, çoğu başkent Amman'da olmak üzere 636 bin Mısırlı yaşıyor. Ürdün'deki Mısırlı işçilerin büyük kısmı inşaat ve hizmet alanında çalışıyor.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

İnşaat sektöründe 1 milyon 730 bin 246 işçi çalışıyor!

İş kollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2016 Temmuz ayı istatistikleri belirlendi. Buna göre "İnşaat" iş kolunda 1 milyon 730 bin 246 işçi çalışıyor.

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

BUDO seferleri çalışıyor mu Haberi

BUDO seferleri çalışıyor mu

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, bugün 07.00, 09.00 ve 12.00'de gerçekleştirilmesi planlanan Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) seferleri elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı.


Ayrıca, 08.00, 10.45 ve 12.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) ile 09.30'da yapılması planlanan Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) seferleri de iptal...