28 / 04 / 2024

Ümraniye yeni parklarla nefes alıyor!

Ümraniye yeni parklarla nefes alıyor!

Yeşil alanda Avrupa standartlarını aşan Ümraniye, belediyenin yaptığı park ve bahçe düzenlemeleri ile nefes alıyor. Ayrıca belediye, kamusal alanların çevre düzenlemeleri konusunda da çalışmalara devam ediyor.




Ümraniye Belediyesi, yaptığı çevre düzenlemelerine yenilerini ekleyerek, ilçeye yeni park, bahçe, oyun alanları kazandırıyor. Bunun yanında, var olan park ve yeşil alanların düzenlenmesi ile ilçedeki okullara oyun alanlarının kazandırılması, Ümraniyelilerin açık alanların keyfini çıkarmasını sağlıyor. Bu kapsamda, Ihlamurkuyu Muhtarlık parkı ile Tepeüstü Muhtarlık parkının yapımı ve Asya Spor parkı oyun alanı tamamlanarak kullanıma açıldı. Atatürk Mahallesi-Aslanağzı Sokak, Namık Kemal Mahallesi-İlker Sokak, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi-Poligon Caddesi Muhtarlık yanı park yapım projeleri ise devam ediyor.


 Ayrıca Esenkent Mahallesi-Teletaş Anaokulu, HASAM, Ümraniye Çocuk Eğitim Evi çevre düzenlemeleri çalışmaları sona ererken, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi-Poligon Caddesi yeşil alan düzenlemesi devam ediyor.


Ümraniye, çevre temizliği ve yeşil alanlar konusundaki öncü ilçe olma özelliğini kararlılıkla koruyor.



Ümraniye Belediyesi


Geri Dön